Campionatele Mondiale de Karate SKDUN 2019

Campionatele Mondiale de Karate SKDUN 2019

Va trimit in attach invitatia pentru probele individuale de la campionatul Mondial si Cupa Mondiala pentru Kohai, precum si pentru echipele de kata.

Va reamintesc ultimele noutati:

- la kata sportivii au posibilitatea sa participe la doua grupe de kata: KYU KATA ( doar centuri maro) si DAN KATA (doar centuri negre). ATENTIE: Antrenorii care ati inscris in trecut sportivi cu centura maro la centuri negre (Dan), nu veti putea sa-i inscrieti la KYU KATA ci la DAN KATA ( sunt in baza de date a SKDUN ca centuri negre  si vor fi automat descalificati daca ii inscrieti la KYU KATA, fara sa fie anuntati in prealabil). deasemeni sportIvii mai au posibilitatea sa participe si la KATA ECHIPE: masculin, feminin si mixt.

- la kumite sportivii au posibilitatea sa participe la 3 sisteme diferite de competitie: IPPON SHOBU, SANBON SHOBU si JIYU IPPON KUMITE. Deasemeni si la KUMITE ECHIPE: masculin, feminin si mixt ( doar in sistem Ippon Shobu). va rog sa verificati categoriile de kumite pentru ca sunt schimbari importante!

Va trimit in attach si categoriile si regulamentul ( este in limba engleza, dar sunt convins ca nu este o problema sa-l intelegeti)

In rest va reamintesc sa respectati data limita de trimitere a inscrierilor, si anume: 18 August!

Pe 21 August am sa va trimit centralizatoarele si veti vedea cine intra la selectie! Selectia va fi pe 6 Septembrie! O sa fiti anunati unde si ora exacta!

Sambata pe 7 Septembrie va avea loc Cupa Romaniei pentru Tineret si seniori si Cupa de Toamna pentru restul grupelor de varsta.

FOARTE IMPORTANT si VA ROG SA RETINETI: Pe 7 Septembrie, toti antrenorii care au sportivi participanti la CM sau Cupa Mondiala pentru Kohai vor trebui sa aduca taxele de participare pentru toti sportivii lor. Va rog sa aduceti o lista in care sa treceti numele sportivilor, probele la care participa si suma de bani aferenta. Va rog sa treceti si probele de echipe, atat la kata echipe cat si la kumite echipe ( ii treceti pe toti cei care doresc sa intre la kumite echipe iar in cazul in care nu participa vor primii bani inapoi - sportivii care nu-si achita proba de kumite echipe, nu va intra in probele de echipe).

VA ROG SA RETINETI: ca cei care nu-si platesc taxele de concurs in totalitate pana in data de 07 Septembrie, nu vor fi trecuti in lot si nu vor participa!

Va rog sa veniti pregatiti cu taxa de concurs si pentru cei care intra la selectie, iar in cazul in care se califica sa o puteti plati si pentru ei!

Informatii eveniment

Inceput 11-10-2019
Sfarsitul evenimentului 13-10-2019
Data inceperii inregistrarilor 17-07-2019
Locuri disponibile 16
Locuri ocupate 12
Locuri neocupate 4
Data finalizarii inscrierilor 18-08-2019
Preț 30 EURO PROBA / 15 EURO ECHIPA + CAZARE , TRANSPORT , MASA
Locul de desfasurare Czech Republic
Attachment Categories and rules for 27th SKDUN World Karate Championships7772.pdf
Nu mai acceptam inscrieri pentru acest eveniment !

Hartă de localizare