Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a organizat in data de 12 iunie 2018 . Gala festiva de absolvire a cursurilor de karate shotokan pentru anul 2017-2018 .

La evenimentul organizat in cadrul Scolii Gimanziale nr. 9 "Nicolae Orghidan" Brasov au participat 116 sportivi si parinti . Lectia deschisa din cadrul Galei a oferit prilejul parintilor de a asista la o  mica demonstratie de karate shotokan . 

Fiecare sportiv a primit la finalul Galei ,Certificatul de Absolvire 2017-2018 care incepand cu anul 2016-2017 recunoaste continuitatea in karate do  dar si nivelul de pregatire dobandit de sportiv in fiecare an.

"Avand in vedere ca...

A devenit o tradiție ca la fiecare sfârșit de an, sensei Dragoș Chiru să premieze sportivii karatiști ai CS Karate JKA România – CSU Brașov. Așa s-a întâmplat și acum, când Aula Universității Transilvania a fost gazda sportivilor de toate vârstele și părinților lor, dar și a antrenorilor, pentru ,,Gala Premiilor Sportivul Anului, ediţia a XII-a”.
În 2017, sportivii clubului brașovean au reușit să urce pe podiumul diverselor competiții de 356 ori (98 medalii aur, 108 medalii argint şi 150 medalii bronz ).
,,Ne-a impresionat ospitalitatea şi, în mod deosebit, faptul că am avut onoarea de a fi însoţiţi în proiectele noastre necondiţionat pe întreg parcursul anului 2017.De asemenea, am fost...

În 18 decembrie 2017, de la ora 17.00, la Cercul Militar Brașov, Asociația Art Respect a creat o seară specială, un adevărat sincretism al artelor în cadrul celei de-a II-a Ediții a Galei Premiilor Art Respect. Au fost răsplătiți cu diplome și distincții toți cei care au creat, au promovat sau doar au susținut arta în toate formele sale. De la oficialități și artiști până la promotori ai artei tradiționale, toți au fost premiați și evidențiați în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat sub semnul eleganței și al rafinamentului.

Una dintre noutățile acestei Gale a fost premierea artei culinare prin intermediul celor mai renumiți chefi prezenți la eveniment, asta în timp ce partenerii...

Anul acesta Club Sportiv Karate JKA din Romania a sărbătorit, în data de 15 iunie 2017,  la Sala de sport a Scolii Gimnaziale Nr. 9 din Brasov, Festivitatea de Absolvire a cursurilor de karate shotokan pentru perioada 2016-2017 .

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 200 de persoane , parinti , sustinatori iar sportivii participanti dupa ce au efectuat o ampla demonstratie de karate au fost premiati cu câte o Diplomă de Excelență și o medalie omagială pentru grupele de incepatori .

Numele Prenumele Gradul actual
Arosoae Daria neagra 1 dan
Bacalu Andrei neagra 1 dan
Dragoi Ion Mircea neagra 1 dan
Maftei Gabriel neagra 1...

DSC 3426Federația Română de Karate WKC și-a desemnat în data de 6 februarie 2016 Campionii Federației la probele de kata și kumite , categoriile de cadeți , juniori și seniori . In sala Sporturilor din Mediaș pe rând au fost recompensati cu plachete cei mai buni sportivi ai anului 2015 din cadrul Federatiei de Karate WKC .

Tot cu aceasta ocazie Federatia Română de Karate WKC a organizat doua turnee de Campioni Absoluti la kumite seniori ( feminin si masculin ) , categorii formate din 4 fete si 4 baieti . Din cadrul turneului feminin a facut parte si cadeta noastra Seitz Adina care a fost învinsă de caștigătoarea turneului Szas Diana .

Cu cele 7 medalii obtinute de Adina Seitz la Campionatele...

gala 2015În Aula Sergiu Chiriacescu  „Universitatea Transilvania” s-au acordat, astăzi, „premiile sportive” pe anul 2015 la JKA -CSU Brasov sectia de karate shotokan .

În deschiderea „Galei Sportivul Anului 2015”, presedintele JKA Romania, sensei Dragos Chiru 4 dan, a salutat prezenţa, la acest important eveniment a celor 250 participanti , a oficialităţilor locale , a reprezentanţilor Univestităţii Transilvania Brasov, a parintilor si sportivilor .

Bilantul prezentat pentru anul 2015 arata 413 medalii ( 152 aur ,127 argint ,134 bronz ).

În cuvântul său, Parintele Rusu Agapie de la Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril a vorbit despre posibilitatea celor  din sala de a face un...

11222288 1081840701850491 6578485895131187322 n(RO) In cadrul evenimentului de lansare oficiala a revistei metropolitane „Best of Brasov“ au fost decernate, sambata 21.11.2015, in Casa Sfatului din Brasov premiile „Best of Brasov Award“ (BoB).

Cu aceste premii sunt onorati Brasoveni care, prin activitatea lor deosebita, au promovat valorile brasovene pe plan national si international.

Scriitorul Bernhard Moestl si consilierului local Cristian Macedonschi au acordat in fata a peste 70 de invitati speciali premiile BoB domnului Marius Cisar, director al Centrului Cultural Reduta Brasov si domnului Nicolae Pepene, directorul Muzeului Judetean de Istorie, pentru merite deosebite in domeniu „promovare internationala“, sportivilor brasoveni...

galajka2014Devenită tradiţie, reuniunea de sfârşit de an a practicanţilor de arte marţiale de la JKA România a fost şi acum un succes. Marea familie a karatistilor de la JKA –CSU Brasov au sărbătorit a IX-a ediţie a ,,Galei premiilor Sportivul anului “ , la eveniment fiind prezente 230 persoane , sportive, antrenori, părinţi, prieteni. Invitatul central al organizatorilor a fost, ca de fiecare dată, Shihan Aurel Patru 7 dan ,preşedintele mondial SKDUN , care a apreciat iniţiativa organizatorilor şi a avut cuvinte de laudă la adresa premianţilor Galei.

În 2014, luptătorii pregătiţi in organizatia JKA şi antrenaţi de sensei Dragoş Chiru, 4 dan, au scris o pagină din istoria acestui sport, prin...