Complexul sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 8 septembrie 3 evenimente majore pentru departametul de karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale . Cupa Romaniei pentru categoriile de tineret si seniori , Cupa de Toamna pentru copii , cadeti si juniori si Selectia pentru stabilirea lotului national al Romaniei ce se va deplasa in luna octombrie la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN in Republica Moldova .

Intr-o atmosefara destinsa 300 sportivi s-au intrecut pe rand la probele de kata si kumite individual ,iar in cadrul selectiei pentru formarea lotului national , Romania si-a desemnat sportivii si echipele care vor face deplasarea la Campionatul Mondial...

Oraşul Târgu Mureş a fost gazda "Cupei Dragon Do", un ultim test înaintea Campionatului National de Karate WUKF pentru copii, competiţie care se va desfăşura la Sighisoara în perioada 24-25 martie 2018.
Cupa "Dragon Do", aflată la cea de-a saptea ediţie, a avut loc sâmbătă, 17 martie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, intrarea spectatorilor fiind liberă, anunţă  de organizatorii - clubul 'Dragon Do', Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Mureş şi Primăria Tg. Mureş.
Cupa 'Dragon Do' a crescut în valoare an de an datorită unei organizări ireproşabile, a eforturilor făcute de toţi cei implicaţi în organizare, ca sportivilor şi oficialilor să le fie oferite toate condiţiile...

Orasul Pucioasa a gazduit in 10 martie 2018 editia a II a a Cupei Bailor Pucioasa la Karate WUKF . Competitia dedicata categoriilor de copii, minicadeti , cadeti , juniori si seniori a alineat la start 300 sportivi din 20 cluburi care s-au intrecut la probele individuale de kihon , kata si kumite .

Principalul organizator local CS Kidava coordonat de sensei Leurzeanu Vasile a organizat turneul ca un test de verificare pentru Campionatele Nationale de Karate WUKF ce vor urma peste doua saptamani la Sighisoara . Prezenta presedintelui Federatiei Romane de Karate WUKF , dl. Liviu Crisan a garantat organizarea unui eveniment de exceptie .

Clubul nostru a deplasat 25 sportivi LEGITIMTI&nbsp...

Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 17 februarie 2018, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 569 de sportivi participanţi din 31 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate. Într-o perioadă în care discipline sportive de tradiţie în România îşi organizează campionatele naţionale cu până în o sută de competitori, emulaţia creată în jurul unei competiţii de acest gen relevă existenţa unui adevărat fenomen.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat foc continuu, cu 97 de probe: 52 la kata împărţite pe 8 categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret...

Cupa României la Autoapărare a strans in sala de sport a liceului "George Moroianu"din localitatea Sacele aproximativ 500 sportivi , concurenți din Constanța, Iași, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, si un numar de 36 cluburi din toate colțurile țării. Evenimentul desfasurat pe durata a doua zile, in perioada 3-4 februarie a fost supervizat de sensei Ilie Nicusor , presedintele CS Shin Do Brasov .

Data de 4 februarie a fost destinata probelor de karate (kihon , kata si kumite ) unde clubul nostru a avut angrenati 36 sportivi la toate categoriile de varsta, sportivii fiind coordonati de sensei Chiru Dragos 4 dan .

Dupa 8 ore de intreceri sportive finalul concursului a prilejuit clubului...

Sala Sporturilor "Paul Banica" din Tirgoviste a gazduit in data de 18 noiembrie 2017 editia cu numarul 24 a Cupei Shorin WUKF . Evenimentul s-a organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF si a alineat la startul competitiei 400 sportivi din 27 cluburi . Prezenta unui numar impersionant de oficialitati la deschiderea oficiala a competitiei a facut din acest eveniment unul din cele mai mari concursuri din federatia WUKF . Presedintele Federatiei Romane de Karate  WUKF dl. Liviu Crisan si organizatorul local al evenimentului sensei Dumitru Alexandru le-a urat succes celor 400 sportivi care s-au intrecut rand pe rand la probele de kata , kumite si kihon individual .

CS Karate JKA...

Sala sporturilor din comuna Balaceanca a gazduit in data de 9 septembrie 2017 selectia lotului national de karate care va face deplasarea peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN din Ungaria .

In paralel cu selectia lotului national s-a desfasurat Cupa Romaniei destinata categoriilor de tineret si seniori dar si Cupa de Toamna destinata categoriilor de copii , minicadeti, cadeti si juniori.

Ultimele 2 evenimente au strans la probele de kata si kumite 370 sportivi din 30 cluburi sportive . Evenimentele au fost supervizate de shihan Aurel Patru 8 dan s-au desfasurat pe durata a 8 ore pe 4 suprafete de concurs .

Vor face deplasarea in Ungaria in urma calificarilor...

Sâmbăta aceasta s-a desfăşurat, la Sala Polivalentă din Alexandria, una din competiţiile devenite de tradiţie la nivelul karateului naţional, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria. Organizată de clubul sportiv Teleorman si  clubul sportiv Kanazawa din Alexandria (preşedinte şi antrenor emerit Ionel Ganea – centura neagră 5 Dan), alături de Federaţia Română de Arte Marţiale, prin compartimentul SKDUN, competiţia a beneficiat de un număr foarte mare de participanţi, 300 de competitori din 20 de cluburi, care s-au confruntat în probe de Kata şi Kumite individual. Considerată una din competiţiile importante din ţară, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria a fost un punct de...

Sute de sportivi din cele 19 cluburi ale Federaţiei Române de Arte Marţiale (departamentul SKDUN) au luat cu „asalt” Braşovul, sâmbătă, 18 martie, Sala Sporturilor „DP Colibaşi” care a găzduit Cupa CSU Braşov al departamentului de Karate SKDUN destinata probelor de kata si kumite individual si kata echipe.

La deschiderea oficială s-a aflat si preşedintele federaţiei Mondiale de Karate SKDUN, Pătru Aurel iar cu prilejul cupei a fost consemnată şi o premieră, fiind prima dată când Clubul Universitar Braşov a adunat într-o sală de sport peste 500 de concurenţi.

„Mulţumim, autorităţilor locale pentru şansa de a aduce în oraşul nostru cea de a 11 ediţie a Cupei CSU Braşov la karate”, a spus...