Club Sportiv Karate JKA din Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov ,s-au aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iulie 2018  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna dar si examenul de centura , 20 sportivi s-au antrenat la Moieciu de Jos sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 12 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa destinata sportivilor care participa la evenimentele internationale din a doua parte a anului competitional 2018 si grupa a doua destinata sportivilor care se pregatesc pentru examenul de centura din...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iunie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna , 26 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe trei grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre a doua grupa valorica destinata sportivilor de centura albastra si a treia grupa destinata sportivilor de cantura alba-portocalie .

Dimineata si seara ambele grupe s-au pregatit...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 8-11 februarie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru Cupa Dojo , Campionatele nationale de Karate SKDUN si Campionatele Europene de Karate SKDUN din Polonia , 27 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre si a doua grupa valorica destinata celorlalti sportivi de centura galbena-oranj-verde-albastra .

Dimineata si...

23131745 1703527826385664 4251587586020390419 nSensei Masao Kagawa 9 Dan,este instructor șef al Japan Karate Shoto Federation/ JKS,si este văzut de majoritatea specialiștilor în arte marțiale ca cel mai important maestru de karate shotokan din zilele noastre. Născut în „Țara Soarelui Răsare”, la Osaka, pe 8 iunie 1955, el și-a câștigat o reputație greu de categorisit, fiind un maestru nepereche, de înaltă ținută morală, spirituală și sportivă. A absolvit Universitatea Teikyo din Itabashi City (zona metropolitană Tokyo) și și-a dedicat viața exclusiv artelor marțiale.

Este instructor șef al universității pe care a absolvit-o, președinte al Comitetului național al antrenorilor JKS, membru în Consiliul de conducere al Kanto Area...

DSC 0130CS Karate JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov s-a aflat in perioada 14-23 august in ultimele cantonamente de pregatire din vara anului 2017 .

In perioada 14-20 august 6 sportivi s-au aflat la Poiana Pinului ( Buzau ) in cadrul Cantonamentului lotului National de Karate SKDUN . Sub coordonarea antrenorului lotului national shihan Aurel Patru 8 dan sportivii Besleaga Marcel , Dragoi Ion , Giurgiu Casian , Cretu Anca , Tudor Astion si Stoica Robert au efectuat zilnic 2  antrenamente .

A fost un cantonament cu nivel tehnic bun dar care a scos la iveala conditiile slabe de cazare, masa si organizare dar si vulnerabilitatea sportivilor care raspundeau de activitatea pe...

DSC 0022Club Sportiv Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov s-a aflat pentru 3 zile in pregatire la Moieciu . Astflel in perioada 28-31 iulie 2017 , 3 grupe de pregatire si-au aprofundat cunostintele dobandite pe parcursul anului 2017 . La acest cantonament au participat 26 sportivi coordonati de sensei Dragos Chiru 4 dan si de senpai Ivan Bogdan .

Am avut un cantonament inedit cu un nivel tehnic foarte ridicat , revenind totodata dupa 10 ani la o veche locatie din Moieciu si gasind aici niste gazde amabile si primitoare . a declarat media Dragos Chiru .

Au participat la pregatire :

  1. Chirieac Cosmin
  2. Chiru Dragos
  3. Balazs Beatrix
  4. Poteras Liviu
  5. Abel Orban
  6. Creţu...

19420465 10211763398173004 2855972363832680472 nClub Sportiv Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov s-a aflat pentru 5 zile in pregatire la Vama Buzaului . Astflel in perioada 19-23 iunie 2017 , doua grupe de pregatire si-au aprofundat cunostintele dobandite pe parcursul anului 2017 . Prima grupa formata din 30 sportivi s-au antrenat in perioada 19-21 iunie iar grupa a doua formata din 20 sportivi s-au antrenat in perioada 21-23 iunie .

Sportivii care se vor deplasa la selectia pentru Campionatele Mondiale de Karate din Ungaria la probele de echipa au avut ocazia sa-si aprofundeze cunostintele pe intreaga perioada de desfasurare a pregatirii de 5 zile , formand urmatoarele echipe :

  1. GIURGIU CASIAN - TUDOAR...

sdsdsIn perioada 28-29 aprilie 2017, Club Sportiv Karate JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a finalizat detaliile tehnice de pregatire in vederea participarii la Campionatele Europene de Karate SKDUN din perioada 5-7 mai ce se vor desfasura in Serbia . Pentru stabilirea ultimelor detalii la Brasov s-a aflat in aceasta perioada shihan Aurel Patru , centura neagra 8 dan , Antrenorul lotului national al Romaniei de Karate SKDUN care a condus ultimele 2 antrenamente .

La finalul pregatirii Arosoae Daria , Puiu Alexaandru si Dragoi Ion au sustinut si promovat primul examen de karate destinat centurilor negre pentru gradul de 1 dan .

Este greu de expus in cuvinte ceea ce simte un...