Avem 228987 vizitatori și 698 membri online

În România Japan Karate Associațion a pătruns în anul 1994 sub denumirea de Karate Do Asociațion J.K.A. în localitatea Brașov sub conducerea dl. Cătălin Neagu 5 dan și Gîlcă Marius 5 dan . De remarcat ca rezultat internațional din acele vremuri este locul 1 la kata obținut la Campionatul European din anul 1994 ( Turcia ) de Marius Gîlcă .
În anul 2001 Karate Do Asociațion J.K.A. este preluată în România de Dragoș Chiru și tot atunci își schimbă denumirea și structura în Asociația de karate do Shotokan păstrând-ul din vechea structură doar pe Dl. Cătălin Neagu în funcția de Sef instructor J.K.A. România .
Datorită legislației Române în anul 2004 Asociația de karate do Shotokan este nevoită să își schimbe iar structura și denumirea pentru a putea fi recunoscuta de Agenția Natională pentru Sport .
Astfel ia fiinta Asociatia Club Sportiv Karate J.K.A. din România . Agentia Nationala pentru Sport recunoaste si autorizeaza astfel Asociatia Club Karate J.K.A. din Romania autentificand C.I.S. BV/A2/00106/2004.

Anul acesta Asociatia Club Karate J.K.A. din Romania este membra in cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale - Departamentul S.K.D.U.N. , al Federatiei Romane de Karate, al Federatiei Romane de Karate W.U.K.F..si membra fondatoare al Federatiei Romane de FreeFight KickBoxing precum si a Asociatiei Judetene de Arte Martiale Brasov .