Gala Premiilor "Art Respect" 2019 - una dintre cele mai reușite ediții!

Sunt de acord că "Fără artă, cruzimea realităţii ar face lumea de nesuportat." George B. Shaw. A fost cu adevărat o GALĂ pentru o parte din acei oameni valoroși care s-au implicat activ în comunitate, care au susținut educația, au valorificat arta și care au reușit să aducă prin munca lor, un plus de valoare pe plan socio-cultural.

Evenimentul a durat peste 3 ore. Să fie ăsta un minus? Deloc! Totul s-a desfășurat cursiv, foarte bine organizat. Poate că timpul a fost prea puțin pentru câți oameni valoroși există. Trebuie să ne facem timp să mulțumim celor care ne fac viața mai frumoasă!

...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a organizat in data de 11 iunie 2019 . Gala festiva de absolvire a cursurilor de karate shotokan pentru anul 2018-2019 .

La evenimentul organizat in cadrul Scolii Gimanziale nr. 9 "Nicolae Orghidan" Brasov au participat 128 sportivi si parinti . Lectia deschisa din cadrul Galei a oferit prilejul parintilor de a asista la o  mica demonstratie de karate shotokan . 

Fiecare sportiv a primit la finalul Galei ,Certificatul de Absolvire 2018-2019 care incepand cu anul 2016-2017 recunoaste continuitatea in karate do  dar si nivelul de pregatire dobandit de sportiv in fiecare an.

"Avand in vedere ca...

,,Gala Premiilor Sportivul Anului, editia a XIII-a”.2018

A devenit o tradiție ca la fiecare sfârșit de an, sensei Dragoș Chiru să premieze sportivii karatiști ai CS Karate JKA România – CSU Brașov. Așa s-a întâmplat și acum dar nu la sfarsit de an cum eram obisnuiti si la inceptu de an , reusind astfel sa includem in clasamentul final si rezultatele competitionale din luna decembrie .O cunoscuta pensiune de Vama Buzaului a fost gazda sportivilor de toate vârstele dar și a antrenorilor, pentru ,,Gala Premiilor Sportivul Anului, ediţia a XIII-a” desfasurata in data de 6 februarie 2019
În 2018, sportivii clubului brașovean au reușit să urce pe podiumul diverselor competiții de 301 ori (79 medalii aur, 103 medalii argint şi 119 medalii bronz...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a organizat in data de 12 iunie 2018 . Gala festiva de absolvire a cursurilor de karate shotokan pentru anul 2017-2018 .

La evenimentul organizat in cadrul Scolii Gimanziale nr. 9 "Nicolae Orghidan" Brasov au participat 116 sportivi si parinti . Lectia deschisa din cadrul Galei a oferit prilejul parintilor de a asista la o  mica demonstratie de karate shotokan . 

Fiecare sportiv a primit la finalul Galei ,Certificatul de Absolvire 2017-2018 care incepand cu anul 2016-2017 recunoaste continuitatea in karate do  dar si nivelul de pregatire dobandit de sportiv in fiecare an.

"Avand in vedere ca...

A devenit o tradiție ca la fiecare sfârșit de an, sensei Dragoș Chiru să premieze sportivii karatiști ai CS Karate JKA România – CSU Brașov. Așa s-a întâmplat și acum, când Aula Universității Transilvania a fost gazda sportivilor de toate vârstele și părinților lor, dar și a antrenorilor, pentru ,,Gala Premiilor Sportivul Anului, ediţia a XII-a”.
În 2017, sportivii clubului brașovean au reușit să urce pe podiumul diverselor competiții de 356 ori (98 medalii aur, 108 medalii argint şi 150 medalii bronz ).
,,Ne-a impresionat ospitalitatea şi, în mod deosebit, faptul că am avut onoarea de a fi însoţiţi în proiectele noastre necondiţionat pe întreg parcursul anului 2017.De asemenea, am fost...

În 18 decembrie 2017, de la ora 17.00, la Cercul Militar Brașov, Asociația Art Respect a creat o seară specială, un adevărat sincretism al artelor în cadrul celei de-a II-a Ediții a Galei Premiilor Art Respect. Au fost răsplătiți cu diplome și distincții toți cei care au creat, au promovat sau doar au susținut arta în toate formele sale. De la oficialități și artiști până la promotori ai artei tradiționale, toți au fost premiați și evidențiați în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat sub semnul eleganței și al rafinamentului.

Una dintre noutățile acestei Gale a fost premierea artei culinare prin intermediul celor mai renumiți chefi prezenți la eveniment, asta în timp ce partenerii...

Anul acesta Club Sportiv Karate JKA din Romania a sărbătorit, în data de 15 iunie 2017,  in cadrul  Salii de sport a Scolii Gimnaziale Nr. 9 Nicolae Orghidan din Brasov, Festivitatea de Absolvire a cursurilor de karate shotokan pentru perioada 2016-2017 .

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste douasute de persoane formate din sportivi , parinti , sustinatori ,iar sportivii participanti dupa ce au efectuat o ampla demonstratie de karate shotokan au fost premiati de catre organizatori cu câte o Diplomă de Excelență și o medalie omagială , pentru grupele de incepatori .

Numele Prenumele Gradul actual
Arosoae Daria neagra 1 dan
Bacalu Andrei neagra 1...

DSC 3426Federația Română de Karate WKC și-a desemnat în data de 6 februarie 2016 Campionii Federației la probele de kata și kumite , categoriile de cadeți , juniori și seniori . In sala Sporturilor din Mediaș pe rând au fost recompensati cu plachete cei mai buni sportivi ai anului 2015 din cadrul Federatiei de Karate WKC .

Tot cu aceasta ocazie Federatia Română de Karate WKC a organizat doua turnee de Campioni Absoluti la kumite seniori ( feminin si masculin ) , categorii formate din 4 fete si 4 baieti . Din cadrul turneului feminin a facut parte si cadeta noastra Seitz Adina care a fost învinsă de caștigătoarea turneului Szas Diana .

Cu cele 7 medalii obtinute de Adina Seitz la Campionatele...