Gala Premiilor "Art Respect" 2019 - una dintre cele mai reușite ediții!

Sunt de acord că "Fără artă, cruzimea realităţii ar face lumea de nesuportat." George B. Shaw. A fost cu adevărat o GALĂ pentru o parte din acei oameni valoroși care s-au implicat activ în comunitate, care au susținut educația, au valorificat arta și care au reușit să aducă prin munca lor, un plus de valoare pe plan socio-cultural.

Evenimentul a durat peste 3 ore. Să fie ăsta un minus? Deloc! Totul s-a desfășurat cursiv, foarte bine organizat. Poate că timpul a fost prea puțin pentru câți oameni valoroși există. Trebuie să ne facem timp să mulțumim celor care ne fac viața mai frumoasă!

A fost un eveniment serios, cu artisti de top AUREL TAMAS , MIHAI TRAISTARIU ,LUMINITA ANGHEL , TAVI CLONDA, dar la care am râs din minut în minut. Celebrul actor Cornel Palade a întreținut atmosfera cum știe mai bine. Așa cum se spune, a fost sarea şi piperul, a fost și Yin şi Yang.

"Am luat parte aproape în fiecare an, la Gala Premiilor "Art Respect" și chiar simt datoria de a fi mesager a ceea ce s-a întâplat acolo. Cândva am făcut parte din organizare, am prezentat, apoi am fost nominalizat, premiat, iar anul acesta mi-a revenit plăcerea de a premia. Ce sentiment frumos!" preluare de la Dragos Popa.

Trofeul Art Respect pentru sport a revenit lui POTERAS Luca sportiv antrenat de sensei Chiru Dragos centura neagra 4 dan, sportiv care a bifat in anul 2019 podiumul national si international nu mai putin de 15 ori ( 8 medalii la Campionatele Europene si Mondiale si alte 7 medalii la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei de Karate ) .

DSC 9117