Federatia Romana de Karate WUKF a organizat in perioada 17-20 februarie 2022 , Cursuri de perfectionare pentru antrenori si instructori.

Cu CS Karate JKA din Romania in calitate de organizator local , 152 antrenori si instructori s-au mobilizat la pensiunea Vraja Muntelui din Moieciu pe urmatorul program :

  • Sistemul energetic si importanta lui in sportul de performanta.
  • Curs de prima ajutor _ Traumatologia in activitatea sportiva .
  • Arbitrajul WUKF .
  • Nivelele de efort in activitatea neuro-musculara si ciclurile de pregatire .

Acestea fiind cele mai importante module abordate de lectorii cursurilor NATIONALE.

Cu sportivul JKA asistent medical SMURD -Chiriac Valentin in calitate de...

Club Sportiv Karate JKA din Romania , cu acordul Primariei Municipiului Brasov si al Inspectoratului Scolar Judetean Brasov organizeaza inscrieri si cursuri de karate shotokan ( initiere ) , in cadrul salii de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 3 "Gheorghe Lazăr" Brașov.  Cursurile se vor desfasura in zilele de luni si miercuri incepand cu data de 2 februarie 2022.

Detalii : https://www.jka.ro/sali/scoala-gimnaziala-nr-3-gheorghe-lazar-brasov

Inscrierile se pot face si online mai jos:

Înregistrare individuală

Vă rugăm să introduceți informații în formularul de mai jos pentru înregistrarea la evenimentul INSCRIERI ONLINE Scoala Gimnaziala Nr. 3.

Intră în cont !

Username*
Parola*

Creaza cont ? ( Vă rugăm să va înregistrați mai jos daca nu aveti cont pe site )

Username*
Parola*
Rescrie parola !*

se completeaza scoala / liceul de provenienta

Informații Plată

Cost Total
-Lei
Modalitate Plată
Plată Cash la Sală

Federatia Romana de Karate WUKF a organizat in perioada 21-23 ianuarie 2022 , cursurile nationale de arbitraj pentru anul 2022 . Gazda evenimentului a fost localitatea Targu Mures .

Peste 70 arbitrii au avut posibilitatea de a-si imbunatati cunostintele acumulate in anii precedenti , sub indrumarea dl. Nicolae Craciun , seful comisiei tehnice de arbitraj . Totodata FRK WUKF a avut posibilitatea de a-si mari numarul de arbitrii prin cooptarea debutantilor in tainele arbitrajului . Printre acestia s-au aflat si sportivii nostrii Besleaga Marcel si Chirieac Cosmin care au decis imbracarea carierei de arbitru FRK WUKF.

 

Club Sportiv Karate JKA din Romania completeaza grupa de inalta performanta cu 5 sportivi , grad minim 6 kyu varsta peste 7 ani ! Karate shotokan de inalta performanta in ramurile sportive WUKF si SKDUN  !

Cursurile se vor desfasura in cadrul salii de sport a scolii Scolii Gimnaziale Nr. 9 Nicolae Orghidan Brasov.

SI TU POTI FI UN CAMPION KARATE WUKF, un proiect de succes .

In parteneriat cu :
Primaria Municipiului Brasov .
Scoala Gimnaziala Nr. 9 Brasov Nicolae Orghidan .
Cu aprobarea Inspectoratului Scolar Judetean Brasov

 Inscrieri : Chiru Dan Dragos

Club Sportiv karate JKA din Romania organizeaza o noua sesiune de legitimare pentru sportivi incepatori cu varsta de minim 6 ani . Stilul predat este karate shotokan iar locatia aleasa este Scoala Gimnaziala Nr. 27 Brasov Anatol Ghermanschi aflata pe Strada Mărgăritarelor 2, Brașov .

In cadrul salii de sport a scolii sportivii incepatori pot invata tainele karate-ului incepand cu anul 2022 , in zilele de miercuri orele19.30-20.30 si vineri orele 18.30-19.30 .

Numarul locurilor este limitat la 20 sportivi asa ca te asteptam sa ne contactezi la telefonul 0745795677.

In prezent clubul nostru are peste 300 membri legitimati si este afiliat la Federatia Romana de karate WUKF si Federatia...

Club Sportiv karate JKA din Romania organizeaza o noua sesiune de legitimare pentru sportivi incepatori cu varsta de minim 6 ani . Stilul predat este karate shotokan iar locatia aleasa este Școala Gimnazială Nr. 3 "Gheorghe Lazăr" Brașov aflata pe Strada Venus 1, Brașov.

In cadrul salii de sport a scolii sportivii incepatori pot invata tainele karate-ului incepand cu anul 2022 , in zilele de marti orele 18.00-19.00 si joi orele 18.00-19.00 .

Numarul locurilor este limitat la 20 sportivi asa ca te asteptam sa ne contactezi la telefonul 0745795677.

In prezent clubul nostru are peste 300 membri legitimati si este afiliat la Federatia Romana de karate WUKF si Federatia Romana de Arte...