Peste 950 de sportivi de la 85 de cluburi din România şi străinătate au participat la ”10th WUKF European Champions Cup 2019”, care a avut loc la Cluj-Napoca, pe 7 şi 8 decembrie.

10th WUKF European Champions Cup 2019 a fost organizata sub egida Federatie Romane de Karate WUKF ,clubul Politehnica, dar şi conducerea FRK WUKF, toţi sportivii membri ai cluburilor FRK WUKF, alături de prietenii şi colegii lor din cele 18 ţări au inchieiat anul competitional printr-un eveniment de exceptie organizat pe perioada a doua zile la Cluj Napoca .

Clubul Sportiv Universitar Brasov a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan  care l-a finalul intrecerilor s-a clasat pe locul 15 in...

Sportivii de la CS Karate JKA Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov  s-au întors cu 5 medalii din Danemarca.

Sportivii de la CS Karate JKA Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov  s-au întors cu 5 medalii din Danemarca.. Imnul Romaniei a rasunat de 2 ori pentru sportivii brasoveni la Campionatul European de Karate WUKF 2019 Odense , Danemarca.

Oraşul Odense din Danemarca a fost gazda Campionatului European de karate WUKF in perioada 24-27.10.2019, pentru copii, juniori seniori cu o participare din 24 de tari si peste 1649 de inscrieri. Clubul brasovean a participat la această competiţie cu următorii sportivi , Tohanean Denisa , Besleaga Marcel si Poteras...

Unsprezece sportivi de la CS Karate JKA din Romania si CSU Brasov au făcut parte din delegația României prezentă, zilele trecute, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN de la Karlovy Vary, din Cehia. Dintre aceștia, cea mai bună prestație a avut-o Poteras Luca, , Cretu Anca , Todor Astion, Giurgiu Casian, Besleaga Marcel , Poteras Liviu , Stoica Robert .

Cu un total de 15 medalii ( 4 aur, 9 argint ,2 bronz ) clubul nostru a reusit una dintre cele mai frumoase evolutii la un turneu international din ultimii ani dupa mondialele din Slovacia .- a declarat media antrenorul sportivilor Dragos Chiru .

Campionatul Mondial de Karate SKDUN din Cehia a reunit la întreceri în jur 1236 de sportivi...

Sapte sportivi de la CS Karate JKA din Romania si CSU Brasov au făcut parte din delegația României prezentă, zilele trecute, la Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Bratislava, din Slovacia. Dintre aceștia, cea mai bună prestație a avut-o Poteras Luca, care a cucerit in cadrul acestui eveniment 5 medalii ( 3 argint , 2 bronz )

Besleaga Marcel a cucerit titlul mondial cu echipa romaniei de kumite ippon in timp ce la categoria 16-17 ani titlul mondial a revenit la echipe rotativ lui Puiu Alexandru si la ippon lui Chirieac Cosmin . Si echipa de kata 11-12 ani cu sportiva noastra Cretu Anca in componenta a reusit sa urce pe prima treapta a podiumului mondial .

Cu un total de 17 medalii (...

In perioada 25 mai 2019 FEDERATIA MAGHIARA DE KARATE SKDUN a organizat primul turneu de karate shotokan cu participare internationala . Alaturi de Ungaria au mai participat sportivi din Serbia si Romania. Concursul desfasurat in localitatea Eger a fost supervizat de Ferenc Juhász General secretary & Country director for Hungary.

Departamentul de Karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale a deplasat la acest concurs 9 sportivi legitimati la Aiko Campina , Conpet Ploiesti , CSO Voluntari , Sakura Carei si CSU Brasov care su participat la probele de kata si kumite individual , kata si kumite echipe .

Sportivii brasoveni legitimati la clubul nostru la finalul intrecerilor...

În perioada 12-14 aprilie, localitatea Bar din Muntenegru a fost gazda Campionatului European SKDUN şi a Cupei Europene SKDUN Kohai, competiții la care au fost prezenți 790 de sportivi din 21 de ţări.

Printre sportivii lotului naţional al României de Karate SKDUN s-au aflat şi sportivii Poteras Liviu , Poteras Luca si Besleaga Marcel  de la sectia de karate shotokan a CSU Brasov , iar în cadrul lotului lărgit, printre sportivii copii au fost selectaţi Tudor Astion şi Giurgiu Casian si Tudorache Patrick, tot de la clubul brasovean.

Vineri, în cadrul categoriilor de peste 40 ani, Poteras Liviu a obţinut locul 2 la kata echipe alaturi de Daniel Fusaru si Toni Nechifor, iar la probele de...

Openul Centenar Karate WUKF România anul 2018.

Peste 800 de sportivi de la 78 de cluburi din România şi străinătate au participat la ”Openul Centenar Karate WUKF România”, care a avut loc la Cluj-Napoca, pe 1 şi 2 decembrie.

Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit de sportivii Federaţiei Romane de Karate WUKF prin această competiţie, dedicată marelui eveniment, la care au participat sportivi din 18 ţări.

„Prin organizarea acestui eveniment în Cluj-Napoca, oraş european al sportului, clubul organizator Politehnica, dar şi conducerea FRK WUKF, toţi sportivii membri ai cluburilor FRK WUKF, alături de prietenii şi colegii lor din cele 18 ţări prezente la start, au dorit să scrie şi ei în cartea istoriei o pagină plină de recunoştinţă...

In perioada 23-28 octombrie 2018, in complexul Malta Fairs & Convention Centre din Ta’ Quali, Malta, s-a desfasurat editia a 10-a a Campionatului European de Karate si prima Cupa Mondiala de Kobudo WUKF, 1400 de sportivi din 24 de ţări, reprezentând 57 de federaţii naţionale de profil, s-au aliniat la startul celei de a X-a ediţii a Campionatelor Europene de karate WUKF.  Municipiul Brasov a fost reprezentat cu succes la aceste întreceri de 2 sportivi legitimaţi la CS Karate JKA din Romania  pregătiţi de sensei Chiru Dragos .

De remarcat sportivul brasovean Dragoi Ion, component al lotului national, in urma disputarii barajului pentru locul 3 cu sportivul maltez, a obtinut...