Tara: Romania

Peste 700 de sportivi de la 59 de cluburi din România şi străinătate au participat la ”12th WUKF European Champions Cup 2021”, care a avut loc la Cluj-Napoca, pe 11 şi 12 decembrie.

12th WUKF European Champions Cup 2021 a fost organizata sub egida Federatie Romane de Karate WUKF ,clubul Politehnica, dar şi conducerea FRK WUKF, toţi sportivii membri ai cluburilor FRK WUKF, alături de prietenii şi colegii lor din cele 9 ţări au inchieiat anul competitional printr-un eveniment de exceptie organizat pe perioada a doua zile la Cluj Napoca .

Clubul Sportiv Karate JKA din Romania a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan care l-a finalul intrecerilor s-a clasat pe locul 3 in...

In perioada 23.09.2021-26.09.2021, s-a desfășurat la Cluj Napoca, Campionatul Mondial de Karate WUKF, unde au participat 1400 sportivi ,64 federatii din 32 de țări si peste 270 echipe.

Clubul Sportiv karate JKA din Romania din Brasov  a participat la evenimentul mondial desfasurat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj cu 18 sportivi și a câștigat 52 medalii ( 18 aur , 17 argint , 17 bronz ) .

A fost un eveniment greu , desfasurat pe durata a 4 zile in conditii de maxima securitate epidemiologica avand in vedere ca localitatea Cluj Napoca se afla in scenariu rosu COVID . De departe rezultatele obtinute de clubul Brasovean sunt exceptionale , reusind ca si anii precedenti sa creem...

Peste 950 de sportivi de la 85 de cluburi din România şi străinătate au participat la ”10th WUKF European Champions Cup 2019”, care a avut loc la Cluj-Napoca, pe 7 şi 8 decembrie.

10th WUKF European Champions Cup 2019 a fost organizata sub egida Federatie Romane de Karate WUKF ,clubul Politehnica, dar şi conducerea FRK WUKF, toţi sportivii membri ai cluburilor FRK WUKF, alături de prietenii şi colegii lor din cele 18 ţări au inchieiat anul competitional printr-un eveniment de exceptie organizat pe perioada a doua zile la Cluj Napoca .

Clubul Sportiv Universitar Brasov a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan  care l-a finalul intrecerilor s-a clasat pe locul 15 in...

Sportivii de la CS Karate JKA Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov  s-au întors cu 5 medalii din Danemarca.

Sportivii de la CS Karate JKA Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov  s-au întors cu 5 medalii din Danemarca.. Imnul Romaniei a rasunat de 2 ori pentru sportivii brasoveni la Campionatul European de Karate WUKF 2019 Odense , Danemarca.

Oraşul Odense din Danemarca a fost gazda Campionatului European de karate WUKF in perioada 24-27.10.2019, pentru copii, juniori seniori cu o participare din 24 de tari si peste 1649 de inscrieri. Clubul brasovean a participat la această competiţie cu următorii sportivi , Tohanean Denisa , Besleaga Marcel si Poteras...

Unsprezece sportivi de la CS Karate JKA din Romania si CSU Brasov au făcut parte din delegația României prezentă, zilele trecute, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN de la Karlovy Vary, din Cehia. Dintre aceștia, cea mai bună prestație a avut-o Poteras Luca, , Cretu Anca , Todor Astion, Giurgiu Casian, Besleaga Marcel , Poteras Liviu , Stoica Robert .

Cu un total de 15 medalii ( 4 aur, 9 argint ,2 bronz ) clubul nostru a reusit una dintre cele mai frumoase evolutii la un turneu international din ultimii ani dupa mondialele din Slovacia .- a declarat media antrenorul sportivilor Dragos Chiru .

Campionatul Mondial de Karate SKDUN din Cehia a reunit la întreceri în jur 1236 de sportivi...

Sapte sportivi de la CS Karate JKA din Romania si CSU Brasov au făcut parte din delegația României prezentă, zilele trecute, la Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Bratislava, din Slovacia. Dintre aceștia, cea mai bună prestație a avut-o Poteras Luca, care a cucerit in cadrul acestui eveniment 5 medalii ( 3 argint , 2 bronz )

Besleaga Marcel a cucerit titlul mondial cu echipa romaniei de kumite ippon in timp ce la categoria 16-17 ani titlul mondial a revenit la echipe rotativ lui Puiu Alexandru si la ippon lui Chirieac Cosmin . Si echipa de kata 11-12 ani cu sportiva noastra Cretu Anca in componenta a reusit sa urce pe prima treapta a podiumului mondial .

Cu un total de 17 medalii (...

In perioada 25 mai 2019 FEDERATIA MAGHIARA DE KARATE SKDUN a organizat primul turneu de karate shotokan cu participare internationala . Alaturi de Ungaria au mai participat sportivi din Serbia si Romania. Concursul desfasurat in localitatea Eger a fost supervizat de Ferenc Juhász General secretary & Country director for Hungary.

Departamentul de Karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale a deplasat la acest concurs 9 sportivi legitimati la Aiko Campina , Conpet Ploiesti , CSO Voluntari , Sakura Carei si CSU Brasov care su participat la probele de kata si kumite individual , kata si kumite echipe .

Sportivii brasoveni legitimati la clubul nostru la finalul intrecerilor...

În perioada 12-14 aprilie, localitatea Bar din Muntenegru a fost gazda Campionatului European SKDUN şi a Cupei Europene SKDUN Kohai, competiții la care au fost prezenți 790 de sportivi din 21 de ţări.

Printre sportivii lotului naţional al României de Karate SKDUN s-au aflat şi sportivii Poteras Liviu , Poteras Luca si Besleaga Marcel  de la sectia de karate shotokan a CSU Brasov , iar în cadrul lotului lărgit, printre sportivii copii au fost selectaţi Tudor Astion şi Giurgiu Casian si Tudorache Patrick, tot de la clubul brasovean.

Vineri, în cadrul categoriilor de peste 40 ani, Poteras Liviu a obţinut locul 2 la kata echipe alaturi de Daniel Fusaru si Toni Nechifor, iar la probele de...