ce 2012Sala Concordia din Chiajna a gazduit in perioada 21-22 aprilie 2012 a doua editie a Campionatului European SKDUN si a Cupei Europei pentru kohai . Aceasta competitie a reunit la start 27 de tari si peste 1000 de sportivi, care au concurat pe 6 tatami, fiind supervizati de maestri ai karate-ului shotokan – Toshiaki Namiki – 8 dan , Yasuyoshi Saito – 8 dan , Collin Putt – 6 dan , Gerry Breeze – 7 dan , Aurel Patru – 7 dan .

JKA Romania condus de antrenorul Chiru Dragos 3 dan deplasat alaturi de lotul national al Romaniei 13 sportivi care din nou au inregistrat o evolutie buna , urcand de 3 ori pe podium (1 titlu european , 1 tititlu de vicecampion european si o medalie de bronz ).

Adina Seitz imbatabila si in europa pentru al doilea an conscutiv cucerind medalia de aur intr-o mainera clara la proba de kumite individual ( castigand semifinala din nou in mai putin de 10 secunde ).

adina ce 2012Doroftei Robert dupa experienta de la Campionatul European si Mondial din 2011 , printr-o evolutie hotarata a reusit sa devina vicecampion european in 2012 la proba de kata adjudecandu-si medalia de argint .

Maftei Gabriel dupa evolutiile bune din 2012 pe plan national a reusit sa urce pe treapta a treia a podiumului european castigand astfel medalia de bronz la proba de kumite .

Avand in vederea nivelul competitiei si concurenta foarte mare rezultate bune au inregistrat si sportivii care au ajuns in finala Campionatului European ( Negru Dan locul 4 , Horhocia Radu locul 5, Sandu Cezar locul 7 , Busteaga Diana si Pomirleanu Sebastian locul 8 ).

Vreau sa felicit sportivii din intregul lot JKA care au inregistrat din nou o evolutie buna la un eveniment international - A declarat Dragos Chiru