Sala de Sport "GABRIELA SZABO" din Voluntari a gazduit in perioada 7-8 martie 2020 ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . Cu o prezenta masiva de 600 sportivi din 41 cluburi sportive , evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile la probele individuale de kata si kumite . Evenimentul coordonat de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale.

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de clubul nostru,  sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 20 ori ( 4 aur , 5 argint , 11 bronz ) , clasandu-se la finalul intrecerilor pe locul 11...

Sala De Sport,,Gabriela Szabo" - Voluntari a gazduit in data de 16 noiembrie 2019 ultima etapa din calendarul competitional SKDUN , Campionatele Nationale de Karate , destinate echipelor de kata si kumite pentru categoriile de copii , minicadeti , cadeti , juniori si seniori .

Evenimentul organizat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale, coordonat de shihan Aurel Patru 7 dan in calitate de presedinte al Departamentului de Karate SKDUN a alineat la start 420 sportivi si echipe din 20 cluburi .

JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov , coordonata de sensei Dragos Chiru 4 dan a deplasat la acest eveniment sportivi din categoria de minicadeti .

Echipa de kumite formata...

Ministerul Educatiei Nationale , Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita , Palatul Copiilor Tirgoviste ,Federatia Romana de Karate WUKF au organizat in data de 16 noiembrie 2019 la Sala Sporturilor din Targoviste , Concursul National de Karate Do , Aflat la pozitia CAEN nr.114.

La eveniment au participat 450 elevi care s-au intrecut la toate categoriiile de varsta in cadrul probelor competitionale de kata si kumite .

Sub coordonarea lui sensei Dragos Chiru ,CS Karate JKA Romania si sectia de Karate Shotokan a CSU Brasov a deplasat la acest concurs 11 elevi care impreuna au bifat podiumul national de 10 ori ( 4 aur ,2 argint, 4 bronz ) .

Am inregistrat cateva debuturi in competitiile...

Sala Sporturilor Traian din localitatea Ramnicu Vilcea a gazduit in perioada 27-29 septembrie 2019 Cupa Romaniei la Karate WUKF destinata categoriilor de copii, cadeti , juniori , seniori si veterani . Sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF 60 cluburi au alineat la start nu mai putin de 700 sportivi care s-au intrecut pe rand la probele de kihon , kata si kumite individual , dar si kata si kumite echipe si rotativ .Evenimentul organizat la Vilcea a fost un ultim test de verificare pentru lotul romaniei care va face deplasarea in luna octombrie la Campionatele Europene de karate WUKF organizate in Danemarca .

Sectia de karate shotokan a clubului nostru s-a comportat remarcabil obtinand...

Sala Polivalenta din Tirgoviste a fost gazda Campionatelor Naţionale de Karate WUKF destinate sportivilor cu varsta de peste 13 ani .

În perioada 18-19 mai, 54 de cluburi, 388 de copii peste 13 ani şi 115 echipe s-au întrecut la probele de kata şi kumite. Ziua de 18 mai 2019 a fost destinata probelor de kata individual si kata echipe iar ziua de 19 mai a fost destinata probelor de kumite individual si kumite echipe ippon si sanbon .

Evenimentul desfasurat la Tirgoviste a fost organizat pentru toate stiluri de karate afiliate la ramura sportiva Karate WUKF ! ( shotokan , shito-ryu , wado ryu , goju ryu , shorin ryu )

Clubul Sportiv Karate JKA România a deplasat la acest eveniment 8...

Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighişoara a fost gazda Campionatelor Naţionale de Karate WUKF pentru copii.

În perioada 23-24 martie, 59 de cluburi, 639 de copii sub 13 ani şi 111 echipe s-au întrecut la probele de kata, kihon şi kumite.

Clubul Sportiv Karate JKA România a deplasat la acest eveniment 11 sportivi, care au bifat podiumul naţional de 11 ori, cucerind 2 titluri naţionale şi 9 medalii de argint.

Am avut un concurs foarte puternic in special la probele pe echipe unde s-au alineat la start peste 15 echipe nationale iar clubul nostru a reusit sa cucereasca medaliile de argint la ambele categorii de varsta -11 ani si 11-12 ani . Am avut si 2 clasari sub linia de posium...

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in perioada 2-3 martie 2019 ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . Cu o prezenta masiva de 627 sportivi din 38 cluburi sportive , evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile la probele individuale de kata si kumite . Evenimentul coordonat de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale.

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de sectia de karate shotokan a CSU Brasov  sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 12 ori ( 2 aur , 1 argint , 9 bronz ) .

Sportivii consacrati de la...

Ministerul Educatiei Nationale , Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita , Federatia Romana de Karate WUKF si Primaria Municipiului Dambovita au organizat in data de 17 noiembrie 2018 la Sala Sporturilor din Targoviste , Concursul National de Karate Do , Aflat la pozitia CAEN nr.108

La eveniment au participat 400 elevi care s-au intrecut la toate categoriiile de varsta in cadrul probelor competitionale de kata si kumite .

Sub cooordonarea lui Dragos Chiru ,Brasovul a deplasat 4 elevi care impreuna au bifat bodiumul national de 6 ori ( 3 aur ,1 argint, 2 bronz ) .

Scoala Gimnaziala Nr 9 "Nicolae Orghidan" Brasov

  1. BACALU ANDREI Place 1 - [ 80 ] KATA ALL STYLES MALE 13-14 ANI +5...