Juniorii 3 , Juniorii 2 , juniorii 1 si seniori si-au disput titlul de campion national FRK WUKF, în weekend (27-28 mai 2022) , in Sala Sporturilor din Brasov, în cadrul Campionatului National +13 ani FRK WUKF.

Clubul sportiv CS Karate JKA din Romania  a dorit sa demonstreze forta karate-lui brasovean prin rezultatele obtinute . Dupa doua zile de intreceri, CS Karate JKA Romania s-a clasat pe locul 2 in ierarhia nationala , dupa Politehnica Cluj Napoca, dintr-un total de 57 cluburi participante, rusind astfel sa mentina locul secund la Brasov obtinut in anul precedent de CSU Brasov cu ambele sectii de karate .

Cu 31 sportivi care au urcat pe podium national de 75 ori (37 aur , 16...

Sala de Sport "GABRIELA SZABO" din Voluntari a gazduit in perioada 19-20 februarie 2022  ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . 380 sportivi din 31 cluburi sportive  s-au intrecut la probele de kumite sanbon si ippon si kata individual .Evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile la probele individuale de lupta si lupta imaginara ( kata ) . Competitia coordonata de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale ( departamentul de Karate SKDUN .

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de clubul nostru,  de un lot foarte restrans format...

Copiii ,Minicadeți, cadeți, juniori si seniori si-au disput titlul de campion FRK WUKF, la Cupa Romaniei în weekend, in Sala Sporturilor din Sighisoara, în cadrul Cupei Romaniei la karate FRK WUKF.

Clubul sportiv CS Karate JKA Romania  a dorit sa demonstreze forta karate-lui brasovean prin rezultatele obtinute la campionat national din vara  dar si prin rezultatele obtinute la aceasta intrecere desfasurata la Sighisoara in 27-28 noiembrie 2021 . Dupa doua zile de intreceri, CS Karate JKA Romania a pus Brasovul pe locul 5 in ierarhia nationala dintr-un total de 49 cluburi participante.

In parteneriat cu Minicipiul Brasov , sportivii de la poalele tampei au urcat pe podium de 82...

Ministerul Educatiei Nationale , Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita , Federatia Romana de Karate WUKF si Primaria Municipiului Dambovita au organizat in data de 13 noiembrie 2021 la Sala Sporturilor din Targoviste , Concursul National de Karate Do.

La eveniment au participat 450 elevi care s-au intrecut la toate categoriiile de varsta in cadrul probelor competitionale de kata si kumite .

Sub cooordonarea lui Dragos Chiru ,Brasovul a deplasat 20 elevi care impreuna au bifat podiumul national de 17 ori ( 4 aur ,8 argint, 5 bronz ).

Rezultate tehnice:

RUSU ANDRA

  • Place 1 - KATA INTERSTILURI FETE 12 ANI 3 KYU - DAN
  • Place 2 - KUMITE SHOBU NIHON FETE 12 ANI -155 CM

BELICI ROBERT...

Sala Sporturilor  din Medias a fost gazda Campionatelor Naţionale de Karate WUKF pentru copii sub 13 ani.

În perioada 18-20 iunie 44 de cluburi, 400 de copii sub 13 ani şi 111 echipe s-au întrecut la probele de kata, kihon şi kumite.

Clubul Sportiv Karate JKA România a deplasat la acest eveniment 6 sportivi, care au bifat podiumul naţional de 8 ori, cucerind 1 titlu naţional  6 medalii de argint si 1 medalie de bronz .

Am avut un concurs foarte puternic in special la proba de kumite 11-12 ani +155 cm unde Tudor Astion s-a impus intr-o categorie de 21 sportivi iar Tudorache Patrick s-a clasat pe locul 4 , iar la proba de kata echipe unde s-au alineat la start  8 echipe...

Sala sporturilor Voluntari din judetul Ilfov gazduit in data de 19 -20 iunie 2021 , Cupa Romaniei la Karate SKDUN destinata copiilor , minicadetilor , cadetilor si juniorilor . Sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale 200 sportivi din 20 cluburi sportive s-au intrecut la probele de kata si kumite individual . Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan formata din 4 sportivi ,in paralel deplasand la Medias si un lot de sportivi pentru participarea la Campionatele Nationale de Karate WUKF -13 ani .

Revenind la concursul desfasurat la Voluntari , sportivii nostri au bifat podiumul de 9 ori ( 3 aur , 3 argint si 3 medalii de bronz ) .A iesit in evidenta Belici...

Minicadeți, cadeți, juniori si seniori si-au disput titlul de campion national FRK WUKF, în weekend, in Sala Sporturilor din Brasov, în cadrul Campionatului National +13 ani FRK WUKF.

Cluburile sportive CS Karate JKA Romania si CSU Brasov au dorit sa demonstreze forta karate-lui brasovean prin organizarea acestui campionat national, dar si prin rezultatele obtinute. Dupa doua zile de intreceri, CS Karate JKA Romania si CSU Brasov s-au clasat pe locul 1 in ierarhia nationala ca si numar de medalii si pe locul 2 ca numar de medalii de aur, dupa Politehnica Cluj Napoca, dintr-un total de 53 cluburi participante.

Spre surprinderea noastra perioada de pandemie prin care a trecut sportul...

Sala de Sport "GABRIELA SZABO" din Voluntari a gazduit in perioada 14-16 mai 2021  ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . Cu o prezenta remarcabila dupa pandemia COVID 19, 480 sportivi din 37 cluburi sportive  s-au intrecut la probele de kumite special si kata individual .Evenimentul s-a desfasurat pe durata a trei zile la probele individuale de lupta si lupta imaginara ( kata ) . Competitia coordonata de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale ( departamentul de Karate SKDUN .

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de clubul...