Sala Sporturilor Traian din localitatea Ramnicu Vilcea a gazduit in perioada 27-29 septembrie 2019 Cupa Romaniei la Karate WUKF destinata categoriilor de copii, cadeti , juniori , seniori si veterani . Sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF 60 cluburi au alineat la start nu mai putin de 700 sportivi care s-au intrecut pe rand la probele de kihon , kata si kumite individual , dar si kata si kumite echipe si rotativ .Evenimentul organizat la Vilcea a fost un ultim test de verificare pentru lotul romaniei care va face deplasarea in luna octombrie la Campionatele Europene de karate WUKF organizate in Danemarca .

Sectia de karate shotokan a clubului nostru s-a comportat remarcabil obtinand...

Sala Polivalenta din Tirgoviste a fost gazda Campionatelor Naţionale de Karate WUKF destinate sportivilor cu varsta de peste 13 ani .

În perioada 18-19 mai, 54 de cluburi, 388 de copii peste 13 ani şi 115 echipe s-au întrecut la probele de kata şi kumite. Ziua de 18 mai 2019 a fost destinata probelor de kata individual si kata echipe iar ziua de 19 mai a fost destinata probelor de kumite individual si kumite echipe ippon si sanbon .

Evenimentul desfasurat la Tirgoviste a fost organizat pentru toate stiluri de karate afiliate la ramura sportiva Karate WUKF ! ( shotokan , shito-ryu , wado ryu , goju ryu , shorin ryu )

Clubul Sportiv Karate JKA România a deplasat la acest eveniment 8...

Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighişoara a fost gazda Campionatelor Naţionale de Karate WUKF pentru copii.

În perioada 23-24 martie, 59 de cluburi, 639 de copii sub 13 ani şi 111 echipe s-au întrecut la probele de kata, kihon şi kumite.

Clubul Sportiv Karate JKA România a deplasat la acest eveniment 11 sportivi, care au bifat podiumul naţional de 11 ori, cucerind 2 titluri naţionale şi 9 medalii de argint.

Am avut un concurs foarte puternic in special la probele pe echipe unde s-au alineat la start peste 15 echipe nationale iar clubul nostru a reusit sa cucereasca medaliile de argint la ambele categorii de varsta -11 ani si 11-12 ani . Am avut si 2 clasari sub linia de posium...

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in perioada 2-3 martie 2019 ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . Cu o prezenta masiva de 627 sportivi din 38 cluburi sportive , evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile la probele individuale de kata si kumite . Evenimentul coordonat de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale.

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de sectia de karate shotokan a CSU Brasov  sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 12 ori ( 2 aur , 1 argint , 9 bronz ) .

Sportivii consacrati de la...

Ministerul Educatiei Nationale , Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita , Federatia Romana de Karate WUKF si Primaria Municipiului Dambovita au organizat in data de 17 noiembrie 2018 la Sala Sporturilor din Targoviste , Concursul National de Karate Do , Aflat la pozitia CAEN nr.108

La eveniment au participat 400 elevi care s-au intrecut la toate categoriiile de varsta in cadrul probelor competitionale de kata si kumite .

Sub cooordonarea lui Dragos Chiru ,Brasovul a deplasat 4 elevi care impreuna au bifat bodiumul national de 6 ori ( 3 aur ,1 argint, 2 bronz ) .

Scoala Gimnaziala Nr 9 "Nicolae Orghidan" Brasov

  1. BACALU ANDREI Place 1 - [ 80 ] KATA ALL STYLES MALE 13-14 ANI +5...

Sala Sporturilor din localitatea Pitesti a gazduit in perioada 21-23 septembrie 2018 Cupa Romaniei la Karate WUKF destinata categoriilor de copii, cadeti , juniori , seniori si veterani . Sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF 54 cluburi au alineat la start nu mai putin de 1200 sportivi care s-au intrecut pe rand la probele de kihon , kata si kumite individual , dar si kata si kumite echipe si rotativ .Evenimentul organizat la Pitesti a fost un ultim test de verificare pentru lotul romaniei care va face deplasarea in luna octombrie la Campionatele Europene de karate WUKF organizate in Malta .

Sectia de karate shotokan a clubului nostru s-a comportat remarcabil obtinand dupa 2 zile de...

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 19 mai 2018 , Cupa Romaniei la Karate SKDUN destinata copiilor , minicadetilor , cadetilor si juniorilor . Sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale 430 sportivi din 33 cluburi sportive s-au intrecut la probele de kata si kumite individual . Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan formata din 14 sportivi si odata cu acest eveniment a definitivat lotul final care participa peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de karate WUKF din Scotia ( Dragoi Ion , Bacalu Andrei , Poteras Luca si Besleaga Marcel ) .

Revenind la concursul desfasurat la Bucuresti , sportivii nostri au bifat podiumul de 8 ori (...

Federatia Romana de Karate WUKF si CSU Brasov au organizat in perioada 12-13 mai 2018 Campionatele nationale de karate WUKF destinate sportivilor cu varsta de peste 13 ani . La eveniment au participat peste 300 sportivi si 78 echipe iar intrecerile s-au desfasurat pentru probele de kata si kumite individual , kata si kumite echipe .

Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan a CSU Brasov coordonata de sensei Dragos Chiru avand ca oaspete pe shihan Marius Gilca 6 dan ( cief instructor IMA Utah -SUA ) .

Cu un total de 23 medalii ,8 medalii in prima zi de kata ( 4 aur si 4 argint ) si 15 medalii in ziua a doua de kumite (8 aur , 5 argint , 2 bronz ) sectia de...