Federaţia Română de karate WKC, sub conducerea profesorului Liviu Crişan, a organizat, în perioda 13-14 noiembrie, la Braşov, Cupa României la karate WKC.

Astfel, în Sala Sporturilor din Braşov s-au strâns 630 sportivi, din 35 de cluburi şi 82 de echipe de kata şi kumite (număr record de participare pentru acest eveniment).

CS Karate JKA România din Braşov, condus de sensei Dragoş Chiru, a aliniat la probele de kata şi kumite şapte sportivi. Aceştia au reuşit să câştige nu mai puţin de opt medalii la acest eveniment.

Rezultatele sportivilor :

Gorea Alin - argint kumite echipe 13-14 ani
Jicmon Octavian - argint kumite echipe 13-14 ani
Dumitru Vlad - argint kumite echipe 13-14 ani
Vlaicu Miruna - argint kumite echipe 15-17 ani
Vlase Daniela - argint kumite echipe 15-17 ani
Drăghici Diana - argint kumite echipe 15-17 ani
Vlaicu Miruna - bronz kumite 15-17 ani
Sandu Cezar - bronz kata 9-10 ani

·O evoluţie foarte bună a avut-o şi sportiva Adina Seitz, care, la categoria 11-12 ani, kumite, a reuşit să urce până în finala mică, pe care a pierdut-o obţinând locul 4 din 16 concurente .

Este important că reuşim să urcăm pe podium la toate competiţiile şi asta nu face decât să ne dea încredere. Mai avem foarte mult de lucru la moral.

Peste şase zile urmează să facem deplasarea la Bucureşti, la Campionatul Naţional SKDUN pe echipe, unde sportivii JKA ţintesc un loc pe podium", a declarat, pentru Adevărul de Seară, Dragoş Chiru.

De remarcat este si aportul antrenorilor Andrei Constantin de la Bucuresti si Popescu Gabriel de la Constanta care au contribuit din plin la obtinerea rezultatelor de mai sus prin includerea sportivilor Dumitru Vlad si Draghici Diana in lotul de echipe JKA.