cn skdun 2012Sala Concordia din Bucuresti a gazduit sambata, 3 martie, Campionatul National SKDUN 2012, destinat probelor individuale de kata si kumite . La concurs au participat 700 sportivi din 38 cluburi, care au fost supervizati de Aurel Patru – 7 dan, presedinte international SKDUN , Colin Putt – 7 dan, presedinte arbitraj , Gerry Breeze – 8 dan, directorul tehnic SKDUN .

In cadrul aceluiasi eveniment s-a organizat si selectia sportivilor care vor reprezenta Romania la Campionatul European SKDUN din luna aprilie.
campionatul national skdun 2012Brasovul a deplasat la campionat 8 sportivi legitimati in cadrul JKA Romania,  sub comanda lui Dragos Chiru – 3 dan, care au avut un parcurs de exceptie reusind sa castige 12 medalii (3 titluri nationale , 3 titluri de vicecampioni nationali si 6 medalii de bronz).
De departe, cei mai in forma sportivi au fost Muntean Bogdan care la categoria minicadeti a castigat aurul la kata, iar la kumite a reusit sa se impuna usor in fata tuturor adversarilor cucerind a doua medalie de aur. Seitz Adina s-a impus la kata feminin categoria cadete cucerind aurul, iar la kumite fiind invinsa greu  in finala castigand doar medalia de argint.
Tot pentru clubul brasovean au mai punctat si: Pomirleanu Sebastian - locul 2 la kata categoria minicadeti care au fost devansat la 0.1 sutimi chiar de sportivul JKA Muntean Bogdan. Sandu Cezar  – locul 2 la kumite minicadeti, Miruna Vlaicu - locul 3 kumite junioare, Dragoi Ion - locul 3 kata copii si locul 3 kumite la aceeasi categorie. Orban Timeea  – locul 3 kumite , Maftei Gabriel - locul 3 la kata si locul 3 kumite categoria minicadeti .
„Sunt placut uimit de motivarea sportivilor din cadrul acestui eveniment care au reusit sa urce toti pe podium . Nu pot decat sa ii felicit pentru rezultate obtinute la acest campionat national si am mare incredere intr-un parcurs bun si la Shoto Cup JKA organizat pe 24 martie chiar de clubul nostru“, a declarat sensei Chiru Dragos.