DSC 1510Complexul sportiv Appolo" din București a găzduit în data de 16 mai 2015 ,Cupa României la karate SKDUN destinată copiilor , mini-cadeților , cadeților și juniorilor . 25 cluburi din România au alineat la start 500 sportivi care s-au întrecut pe rând la probele individuale de kata și kumite , iar cadetii și juniorii s-au întrecut și la probele de kata și kumite OPEN .

După o atentă selecție la club, în care am hotărât să participăm cu un număr limitat de sportivi , secția CSU Brașov a bifat podiumul de 12 ori ( 3 aur , 4 argint , 5 bronz ) .

Bucuria noastră este din nou evoluția lui Bacalu Andrei - kata , Seitz Adina -kumite și kata  , Tohanean Denisa - kata si Muntean Bogdan - kumite , sportivi care și-au adjudecat ușor medaliile de aur . Și la categoria cadete- junioare proba de kata ne-am descurcat excelent , sportivele noastre Adina Seitz si Tohănean Denisa obținând locurile 2 și 4 .

Marele regret al nostru este că încă nu ne regăsim stabilitatea emotională în timpul concursului , neputând astfel să ne punem în valoare toate calitățile sportive .

Rezultate tehnice :

LOCUL 1

 1. MUNTEAN BOGDAN - KUMITE JUNIORI -55 KG
 2. SEITZ ADINA - KUMITE JUNIOARE +58 KG
 3. BACALU ANDREI - KATA MASCULIN COPII 2 KYU - DAN

LOCUL 2

 1. SEITZ ADINA - KATA OPEN CADETI JUNIORI
 2. POTERAS LUCA - KATA MASCULIN COPII 4 KYU
 3. BACALU ANDREI - KUMITE MASCULIN COPII -33 KG
 4. AROSOAE DARIA - KUMITE FEMININ -29 KG

LOCUL 3

 1. SEITZ ADINA - KATA FEMININ JUNIOARE DAN
 2. BACALU GEORGE - KATA MASCULIN CADETI 5-4 KYU
 3. BESLEAGA MARCEL - KATA MASCULIN CADETI 7-6 KYU
 4. BESLEAGA MARCEL - KUMITE MASCULIN CADETI +65 KG
 5. AROSOAE DARIA - KATA FEMININ COPII 3 KYU - DAN