In data de 26 martie a.c., Clubul Sportiv Karate JKA din Romania a participat la Cupa Transilvania , organizata de clubul Dragon Do din Targu Mures, sub egida Federatiei De Karate WUKF si a Ministerului Tieretului si Sportului. La competitie au luat startul 611 de sportivi din 32 de cluburi din tara, la categorii de la -6ani, la 16-17 ani, individual si un numar de 80 echipe kata si kumite .

Dupa finalul celor 10 ore de concurs Clubul Sportiv Karate JKA din Romania , sectia de karate shotokan s-a clasat pe locul 6 in ierarhia nationala reusind sa se impuna , catigand medaliile de aur la toate categoriile de kata sincron echipe , masculiin ( 11-12 ani , 13 ani , 14-15 ani , 16-17 ani )...

A cincea ediţie a Cupei Unirea la karate a fost din nou un succes pentru cluburile sportive afiliate la federatia de specialitate , eveniment desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Karate WUKF la care au luat startul peste 400 sportivi din 25 cluburi . O sală prea mică în care s-au amenajat totuşi patru saltele tatami care n-au fost lăsate „să respire” nici măcar cinci minute în cele 13 ore de întrecere.

Cu organizarea Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF , sub atenta supraveghere a presedintelui Federatiei Mondiale de Karate WUKF dl. Liviu Crisan ,cei 400 sportivi s-au intrecut la probele de kihon , kata si kumite individual si kumite...

Club Sportiv Hara Sighisoara in parteneriat cu Federatia Romania de Karate WUKF si Primaria Municipiului Sighisoara , a organizat om data de 4.09.2021 , editia a II a a Cupei HARA , destinata tuturor categoriilor de varsta , pentru probele de individual kata, kihon si kumite , si echipelor de kata si kumite .

La evenimentul desfasurat in Sighisoara s-au alineat la start 417 sportivi si 53 echipe . Prezenta dl. Liviu Crisan presedintele FRK WUKF alaturi de viceprimarul Municipiului Sighisoara Bogdan Ioan Burghelea au garantat desfasurarea unui eveniment de exceptie , accesta fiind si un ultim test pentru sportivii lotului Romaniei de Karate WUKF care vor participa in mai putin de 3...

Sala Sporturilor Gabriela Szabo din orasul Voluntari a gazduit in data de 6 septembrie 2019 , selectia sportivilor romani care vor participa la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN din Cehia iar in data de 7 septembrie Cupa Romaniei la Karate pentru Tineret si Seniori si Cupa de Toamna SKDUN pentru categoriile de copii , minicadeti , cadeti si juniori .

Clubul Brasovean a avut angrenati in selectia nationala 5 sportivi la probele de kata individual alti 7 sportivii fiind direct calificati datorita valorii incontestabile din competitiile anterioare . Dupa testul de selectie toti cei 5 sportivi ( Tohanean Denisa , Stoica Robert , Tudor Astion , Tudorache Patrick , Giurgiu Casian ) s-au...

Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 16 februarie 2019, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 411 de sportivi participanţi din 25 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat foc continuu, cu 97 de probe: 52 la kata împărţite pe 8 categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret, seniori) şi fiecare categorie de vârstă împărţită pe grade (kyu-ri sau dan) şi 45 la kumite pe 8 categorii de vârstă fiecare împărţită pe categorii de greutate.

Club Sportiv karate JKA din Romania a deplasat la acest eveniment 5...

Cupa României la Autoapărare a strans in sala de sporturilor din localitatea Brasov aproximativ 600 sportivi , concurenți din Constanța, Iași, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, si un numar de 35 cluburi din toate colțurile țării. Maratonul artelor martiale s-a desfasurat pe durata a 10 ore, in perioada 3 februarie fiind supervizat de sensei Ilie Nicusor , presedintele CS Shin Do Brasov .

Un tatami a fost destinat probelor de karate (kihon , kata si kumite ) unde clubul nostru a avut angrenati 50 sportivi la toate categoriile de varsta, sportivii fiind coordonati de sensei Chiru Dragos 4 dan .

Dupa 10 ore de intreceri sportive finalul concursului a prilejuit clubului CS Karate JKA...

Complexul sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 8 septembrie 3 evenimente majore pentru departametul de karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale . Cupa Romaniei pentru categoriile de tineret si seniori , Cupa de Toamna pentru copii , cadeti si juniori si Selectia pentru stabilirea lotului national al Romaniei ce se va deplasa in luna octombrie la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN in Republica Moldova .

Intr-o atmosefara destinsa 300 sportivi s-au intrecut pe rand la probele de kata si kumite individual ,iar in cadrul selectiei pentru formarea lotului national , Romania si-a desemnat sportivii si echipele care vor face deplasarea la Campionatul Mondial...

Oraşul Târgu Mureş a fost gazda "Cupei Dragon Do", un ultim test înaintea Campionatului National de Karate WUKF pentru copii, competiţie care se va desfăşura la Sighisoara în perioada 24-25 martie 2018.
Cupa "Dragon Do", aflată la cea de-a saptea ediţie, a avut loc sâmbătă, 17 martie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, intrarea spectatorilor fiind liberă, anunţă  de organizatorii - clubul 'Dragon Do', Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Mureş şi Primăria Tg. Mureş.
Cupa 'Dragon Do' a crescut în valoare an de an datorită unei organizări ireproşabile, a eforturilor făcute de toţi cei implicaţi în organizare, ca sportivilor şi oficialilor să le fie oferite toate condiţiile...

Orasul Pucioasa a gazduit in 10 martie 2018 editia a II a a Cupei Bailor Pucioasa la Karate WUKF . Competitia dedicata categoriilor de copii, minicadeti , cadeti , juniori si seniori a alineat la start 300 sportivi din 20 cluburi care s-au intrecut la probele individuale de kihon , kata si kumite .

Principalul organizator local CS Kidava coordonat de sensei Leurzeanu Vasile a organizat turneul ca un test de verificare pentru Campionatele Nationale de Karate WUKF ce vor urma peste doua saptamani la Sighisoara . Prezenta presedintelui Federatiei Romane de Karate WUKF , dl. Liviu Crisan a garantat organizarea unui eveniment de exceptie .

Clubul nostru a deplasat 25 sportivi LEGITIMTI&nbsp...