Sala Sporturilor Gabriela Szabo din orasul Voluntari a gazduit in data de 6 septembrie 2019 , selectia sportivilor romani care vor participa la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN din Cehia iar in data de 7 septembrie Cupa Romaniei la Karate pentru Tineret si Seniori si Cupa de Toamna SKDUN pentru categoriile de copii , minicadeti , cadeti si juniori .

Clubul Brasovean a avut angrenati in selectia nationala 5 sportivi la probele de kata individual alti 7 sportivii fiind direct calificati datorita valorii incontestabile din competitiile anterioare . Dupa testul de selectie toti cei 5 sportivi ( Tohanean Denisa , Stoica Robert , Tudor Astion , Tudorache Patrick , Giurgiu Casian ) s-au...

Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 16 februarie 2019, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 411 de sportivi participanţi din 25 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat foc continuu, cu 97 de probe: 52 la kata împărţite pe 8 categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret, seniori) şi fiecare categorie de vârstă împărţită pe grade (kyu-ri sau dan) şi 45 la kumite pe 8 categorii de vârstă fiecare împărţită pe categorii de greutate.

Club Sportiv karate JKA din Romania a deplasat la acest eveniment 5...

Cupa României la Autoapărare a strans in sala de sporturilor din localitatea Brasov aproximativ 600 sportivi , concurenți din Constanța, Iași, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, si un numar de 35 cluburi din toate colțurile țării. Maratonul artelor martiale s-a desfasurat pe durata a 10 ore, in perioada 3 februarie fiind supervizat de sensei Ilie Nicusor , presedintele CS Shin Do Brasov .

Un tatami a fost destinat probelor de karate (kihon , kata si kumite ) unde clubul nostru a avut angrenati 50 sportivi la toate categoriile de varsta, sportivii fiind coordonati de sensei Chiru Dragos 4 dan .

Dupa 10 ore de intreceri sportive finalul concursului a prilejuit clubului CS Karate JKA...

Complexul sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 8 septembrie 3 evenimente majore pentru departametul de karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale . Cupa Romaniei pentru categoriile de tineret si seniori , Cupa de Toamna pentru copii , cadeti si juniori si Selectia pentru stabilirea lotului national al Romaniei ce se va deplasa in luna octombrie la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN in Republica Moldova .

Intr-o atmosefara destinsa 300 sportivi s-au intrecut pe rand la probele de kata si kumite individual ,iar in cadrul selectiei pentru formarea lotului national , Romania si-a desemnat sportivii si echipele care vor face deplasarea la Campionatul Mondial...

Oraşul Târgu Mureş a fost gazda "Cupei Dragon Do", un ultim test înaintea Campionatului National de Karate WUKF pentru copii, competiţie care se va desfăşura la Sighisoara în perioada 24-25 martie 2018.
Cupa "Dragon Do", aflată la cea de-a saptea ediţie, a avut loc sâmbătă, 17 martie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, intrarea spectatorilor fiind liberă, anunţă  de organizatorii - clubul 'Dragon Do', Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Mureş şi Primăria Tg. Mureş.
Cupa 'Dragon Do' a crescut în valoare an de an datorită unei organizări ireproşabile, a eforturilor făcute de toţi cei implicaţi în organizare, ca sportivilor şi oficialilor să le fie oferite toate condiţiile...

Orasul Pucioasa a gazduit in 10 martie 2018 editia a II a a Cupei Bailor Pucioasa la Karate WUKF . Competitia dedicata categoriilor de copii, minicadeti , cadeti , juniori si seniori a alineat la start 300 sportivi din 20 cluburi care s-au intrecut la probele individuale de kihon , kata si kumite .

Principalul organizator local CS Kidava coordonat de sensei Leurzeanu Vasile a organizat turneul ca un test de verificare pentru Campionatele Nationale de Karate WUKF ce vor urma peste doua saptamani la Sighisoara . Prezenta presedintelui Federatiei Romane de Karate WUKF , dl. Liviu Crisan a garantat organizarea unui eveniment de exceptie .

Clubul nostru a deplasat 25 sportivi LEGITIMTI&nbsp...

Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 17 februarie 2018, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 569 de sportivi participanţi din 31 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate. Într-o perioadă în care discipline sportive de tradiţie în România îşi organizează campionatele naţionale cu până în o sută de competitori, emulaţia creată în jurul unei competiţii de acest gen relevă existenţa unui adevărat fenomen.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat foc continuu, cu 97 de probe: 52 la kata împărţite pe 8 categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret...

Cupa României la Autoapărare a strans in sala de sport a liceului "George Moroianu"din localitatea Sacele aproximativ 500 sportivi , concurenți din Constanța, Iași, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, si un numar de 36 cluburi din toate colțurile țării. Evenimentul desfasurat pe durata a doua zile, in perioada 3-4 februarie a fost supervizat de sensei Ilie Nicusor , presedintele CS Shin Do Brasov .

Data de 4 februarie a fost destinata probelor de karate (kihon , kata si kumite ) unde clubul nostru a avut angrenati 36 sportivi la toate categoriile de varsta, sportivii fiind coordonati de sensei Chiru Dragos 4 dan .

Dupa 8 ore de intreceri sportive finalul concursului a prilejuit clubului...

Sala Sporturilor "Paul Banica" din Tirgoviste a gazduit in data de 18 noiembrie 2017 editia cu numarul 24 a Cupei Shorin WUKF . Evenimentul s-a organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF si a alineat la startul competitiei 400 sportivi din 27 cluburi . Prezenta unui numar impersionant de oficialitati la deschiderea oficiala a competitiei a facut din acest eveniment unul din cele mai mari concursuri din federatia WUKF . Presedintele Federatiei Romane de Karate  WUKF dl. Liviu Crisan si organizatorul local al evenimentului sensei Dumitru Alexandru le-a urat succes celor 400 sportivi care s-au intrecut rand pe rand la probele de kata , kumite si kihon individual .

CS Karate JKA...