dsc 0162Sala de sport a Liceului George Moroianu din Sacele a gazduit in data de 12 aprilie ,editia a doua a Cupei Karate Tigers . Sub egida clubului Shin Do din Brasov , condus de Marian Sidecaru ,100 sportivi s-au intrecut la probele individuale de kihon, kata si kumite precum si kumite echipe . JKA - CSU Brasov a concurat la acest eveniment cu 8 sportivi sub emblema WSDA Romania condus de prietenul nostru , sensei ILIE NICUSOR.

Finalul intrecerilor a prilejuit sportivilor accesul pe podium de 14 ori ( 8 aur, 3 argint, 3 bronz ) .

Dincolo de acest tablou al rezultatelor  mă bucura foarte mult câteva premieri pentru echipa nostra. Castigarea medaliilor de aur , la proba de kata individual la toate categoriiile de concurs unde clubul nostru a avut inscris cel putin un concurent.

Mă bucura creşterea per general a întregii echipe şi mai ales atmosfera deosebită din ultima vreme. Ne aşteaptă în continuare competiţii de nivel naţional, Cupa României în luna mai şi alte câteva cupe.

Nu pot sa nu remarc si premiera de a retrege tot lotul nostru de la probele de kumite in semn de protest ,datorita frustrarii arbitrilor ,care ne-au acuzat sportivele ( Adina Seitz si Tohanean Denisa ) de furt la punctajul de la masa . Cele doua sportive fiind cele mai titrate cadete ale Romaniei , membre ale lotului national al Romaniei de Karate , multiple campioane mondiale si europene .

Rezultate tehnice :

Locul 1

 1. ADINA SEITZ - KATA SENIOARE
 2. DRAGOI ION - KATA COPII 10-12 ANI
 3. POTERAS LUCA - KATA COPII 8-10 ANI
 4. AROSOAE DARIA - KATA COPII 10-12 ANI
 5. OLTEANU DARIA - KATA COPII 8-10 ANI
 6. MAFTEI GABRIEL - KATA COPII 12-14 ANI
 7. SEITZ ADINA - KUMITE ECHIPE
 8. TOHANEAN DENISA - KUMITE ECHIPE

Locul 2

 1. SEITZ ADINA - KUMITE 14-16 ANI
 2. MAFTEI GABRIEL - KUMITE 12-14 ANI
 3. BACALU ANDREI - KATA COPII 10-12 ANI

Locul 3

 1. TOHANEAN DENISA - KATA SENIOARE
 2. DRAGOI ION -KUMITE COPII
 3. AROSOAE DARIA - KUMITE COPII

Felicitari sportivilor pentru efortul extraordinar si pentru rezultatele minunate obtinute.

{pgslideshow id=111|width=640|height=480|delay=3000|image=L|pgslink=1}