cupa satori 2010Sala Polivalentă din Focşani a găzduit, în weekend-ul trecut, prima ediţie a Cupei Satori la karate, eveniment organizat de Clubul Sportiv Municipal Focşani, în colaborare cu Federaţia Română de Arte Marţiale.Intr-o zi sufocantă, cu peste 35 de grade în termometre, peste 500 de sportivi de la 30 de cluburi din toată ţara şi-au demonstrat talentul şi îndemânarea la probele de kata şi kumite.
Clubul sportiv JKA Braşov, condus de sensei Dragoş Chiru, a participat la acest eveniment cu 12 sportivi, aceştia reuşind să câştige un număr impresionant de nouă medalii.


O impresie plăcută au lăsat-o sportivii de la JKA Braşov care vor participa la Campionatul Mondial FRAM din Franţa. Astfel, Miruna Vlaicu s-a impus la proba de kumite, câştigând astfel medalia cu numărul 16 din 2010.

Deţinătoarea centurii albastre, Adina Seitz, şi Octavian Jicmon (centura maro) au câştigat concursul de kata. Alin Gorea (kata) şi Iulian Zmărăndoiu (kumite) şi-au adjudecat medaliile de argint.

Sportivii Ioana Ivan (kata şi kumite), Alexandru Puiu (kata) şi Alin Gorea (kumite) s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului.
Pentru sportivii Brasoveni va urma o vara cu trei cantonamente de pregatire inainte de Campionatul Mondial .