kanazawa 2012Sala Polivalentă din Alexandria a găzduit duminică, 8 aprilie, Cupa Kanazawa 2012. Evenimentul ajuns la ediția a VII-a a reunit la start peste 250 sportivi din 15 cluburi care au concurat la probele kata kumite și kumite open individual. 
 JKa România condus de sensei Dragoș Chiru 3 dan a deplasat la acest eveniment 10 sportivi care au urcat de 9 ori pe podium (3 medalii de aur, 4 medalii de argint și 2 medalii de bronz).
 Seitz Adina triplă medaliată cu aur la această competiție, adjudecându-și medaliia de aur pe rând la categoria cadeți în probele de kumite, kata și kumite open.
 Medaliile de argint au fost cucerite de Maftei Gabriel la kata și kumite, Busteaga Diana kumite, și Dragoi Ion tot la kata. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Cojocariu Mădălina care și-a adjudecat cele două medalii de bronz la kata și kumite individual.

kanazawa 2012"Sunt mulțumit de evoluția sportivei Setz Adina, campioană Europeană 2011, care și-a câștigat toate cele 3 categorii. Şi sportivul Maftei Gabriel a avut o evoluție bună fiind  la o zecime de medalia de aur. Îi felicit pe toți sportivii mei care au urcat pe podium. De  menționat este faptul că JKA România nu a deplasat la această cupă o parte din membri lotului național al României (Pomirleanu Sebastian, Muntean Bogdan, Horhocia Radu, Puiu Alexandru și Petcu Alexandru) aceștia fiind menajați pentru Campionatul European din 21 aprilie" a declarat sensei Dragoș Chiru.

Evenimentul a fost organizat de CS Kanazawa Alexandria sub egida Federației Române de Arte Marțiale (departamentul SKDUN) fiind supervizat de președintele SKDUN dl Aurel Patru 7 dan și Marian Patru 6 dan la arbitraj.