Sâmbăta aceasta s-a desfăşurat, la Sala Polivalentă din Alexandria, una din competiţiile devenite de tradiţie la nivelul karateului naţional, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria. Organizată de clubul sportiv Teleorman si  clubul sportiv Kanazawa din Alexandria (preşedinte şi antrenor emerit Ionel Ganea – centura neagră 5 Dan), alături de Federaţia Română de Arte Marţiale, prin compartimentul SKDUN, competiţia a beneficiat de un număr foarte mare de participanţi, 300 de competitori din 20 de cluburi, care s-au confruntat în probe de Kata şi Kumite individual. Considerată una din competiţiile importante din ţară, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria a fost un punct de reper pentru multe cluburi puternice din ţară, precum, CSU Brasov , Aiko Shin Bucureşti , Generatia Cheles sau CSM Focşani, care au deplasat loturi de sportivi bine pregătiţi, urmăriţi de stafful federal, în frunte cu preşedintele Departamentului SKDUN, Aurel Pătru – centura neagră 8 Dan, şi de Mihaela Popescu şefa corpului de arbitraj.

Sectia de karate shotokan a CSU Brasov a deplasat la acest eveniment 14 sportivi care la finalul celor 8 ore de concurs au bifat podiumul de 16 ori , din cele 10 finale disputate 4 au revenit sportivilor de la poalele tampei , 6 sportivi vizand medaliile de argint si inca 6 medaliile de bronz .

Pentru clubul nostru acest eveniment a fost primul criteriu de pregatire pentru viitoarele Campionate Mondiale de karate SKDUN din luna octombrie . S-au remarcat prin evolutii bune Dragoi Ion , Arosoae Daria si Girurgiu Casian iar restul sportivilor au avut evolutii promitatoare . - a declarat media Dragos Chiru .

Rezultate tehnice :

MEDALII AUR

 1. AROSOAE DARIA - KUMITE MINICADETI -48 KG
 2. DRAGOI ION - KATA MINICADETI 1 KYU - DAN
 3. DRAGOI ION - KUMITE MINICADETI -40 KG
 4. GIURGIU CASIAN  - KATA COPII 2 6-1 KYU

MEDALII ARGINT

 1. CHIRIEAC COSMIN - KATA JUNIORI 4-3 KYU
 2. PUIU ALEXANDRU - KATA JUNIORI 2 KYU - DAN
 3. AROSOAE DARIA - KATA MINICADETI , 3 KYU - DAN
 4. GIURGIU CASIAN - SANBON KUMITE COPII 2 -32 KG
 5. CRETU ANCA - KATA COPII 2 , 6 KYU
 6. TUDORACHE PATRICK- IPPON KUMITE COPII 1

MEDALII BRONZ

 1. GLAVAN GABRIELA - KATA JUNIORI , 9-7 KYU
 2. GLAVAN GABRIELA - SANBON KUMITE JUNIORI 9-7 KYU
 3. CHIRIEAC COSMIN - KUMITE CADETI +63 KG
 4. OLTEANU DARIA - KATA MINICADETI , 3 KYU DAN
 5. TUDOR ASTION - KATA COPII 2 ,7-1 KYU
 6. ROBERT STOICA - SANBON KUMITE COPII 2 -32 KG