Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile la Moieciu de jos . Pregatirea centralizata s-a desfasurat in perioada 7-9 februarie 2020  si a avut ca principal obiectiv pregatirea celor cinci kata heian dar si a probelor de kumite ippon si sanbon kumite  Astfel16 sportivi incepatori si avansati s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan si Bacalu Andrei 1 dan.

Dimineata sportivii s-au pregatit prin exercitii de mobilitate iar antrenamentele de seara au fost destinate pregatirii fizice. Restul antrenamentelor am pregatit exercitiile de kata heian shodan , nidan, sandan, yondan si godan.

PARTICIPANTII din cantonament...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile in perioada 31 ianuarie -2 februarie 2020  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru Campionatele Nationale de karate SKDUN din martie dar si pentru formarea lotului nostru care va participa la selectia pentru Campionatele Europene de Karate SKDUN din Bosnia  , 16 sportivi avansati s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Antrenamentele programate in cadrul acestui cantonament dar si al cantonamentului viitor au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor albastre , maro si negre a doua grupa valorica destinata...

In perioada 18-21 august CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat la Vama Buzaului ultima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 2 grupe de pregatire a alineat la start 27 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in vacanta de vara a anului 2019 . Prezenta lui shihan Aurel Patru 8 dan , presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN a definitivat lotul pe care clubul nostru il va deplasa la Campionatele Mondiale de karate SKDUN din luna octombrie defasurate in Cehia .

Tot in cadrul acestui cantonament am reusit sa finalizam pregatirea sportivilor care vor sustine examenul de centura in luna...

In perioada 26 iunie -1 iulie CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat prima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 3 grupe de pregatire a alineat la start 45 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in prima parte a anului . Grupa de incepatori formata din 24 sportivi s-a antrenat in perioada 26-28 iunie urmata de grupa de avansati in perioada 28 iunie -1 iulie iar in paralel cu cele 2 grupe s-au antrenat sportivii nostrii din cadrul lotului national al romaniei care vor participa la evenimentele internationale din toamna anului 2019.

Cele 3 antrenamente desfasurate zilnic au pus la grea incercare...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 3 zile in perioada 5 -7 februarie 2019 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru campionatele nationale din martie dar si pentru competitiile internationale din primavara , 25 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Antrenamentele programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre a doua grupa valorica destinata sportivilor de centura albastra -portocalie .

Dimineata si seara ambele grupe s-au pregatit prin...

Club Sportiv Karate JKA din Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov ,s-au aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iulie 2018  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna dar si examenul de centura , 20 sportivi s-au antrenat la Moieciu de Jos sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 12 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa destinata sportivilor care participa la evenimentele internationale din a doua parte a anului competitional 2018 si grupa a doua destinata sportivilor care se pregatesc pentru examenul de centura din...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iunie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna , 26 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe trei grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre a doua grupa valorica destinata sportivilor de centura albastra si a treia grupa destinata sportivilor de cantura alba-portocalie .

Dimineata si seara ambele grupe s-au pregatit...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 8-11 februarie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru Cupa Dojo , Campionatele nationale de Karate SKDUN si Campionatele Europene de Karate SKDUN din Polonia , 27 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre si a doua grupa valorica destinata celorlalti sportivi de centura galbena-oranj-verde-albastra .

Dimineata si...