Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in perioada 21-25 mai 2022 , timp de 5 zile la Cantonament pentru pregatire lot si participare la Campionatul national de karate WUKF +13 ani . Activitatea s-a desfasurat in cadrul proiectului PERFORMANTA NATIONALA IN KARATE WUKF 2022 , proiect cofinantat de CONSILIUL JUDETEAN BRASOV , si a avut ca obiectiv pregatirea lotului care va participa la Campionatul National de karate WUKF +13 ani , formarea echipelor de kata sincron si kumite echipe ce vor reprezenta clubul la aceasta etapa . Totodata in cadrul celor 20 antrenamente efectuate s-au pregatit exercitiile pentru probele individuale si s-a efectuat pregatirea fizica de specialitate...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile la Moieciu de sus . Pregatirea centralizata s-a desfasurat in perioada 15-17 aprilie si a avut ca principal scop formarea echipelor de kata sincron 13 ani feminin , 13 ani, 14-15 ani , 16-17 ani masculin , precum si selectionarea sportivilor pentru echipele de kumite ippon si ippon rotativ la categoriile de 13 ani feminin , 13 ani , 14-15 ani , 16-17 ani si + 18 ani , pe care le vom deplasa in perioada 27-28 mai la Campionatul national de Karate WUKF + 13 ani din Brasov .

In paralel cu sportivii lotului national s-au aflat si 12 debutanti in cantonament care au avut  ca principal obiectiv acomodarea cu...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile la Moieciu de sus . Pregatirea centralizata s-a desfasurat in perioada 19-21 noiembrie 2021 si a avut ca principal scop formarea echipelor de kata sincron 13 ani feminin , 13 ani, 14-15 ani , 16-17 ani masculin , precum si selectionarea sportivilor pentru echipele de kumite ippon si ippon rotativ la categoriile de 14-15 ani feminin , 13 ani , 14-15 ani , 16-17 ani si + 18 ani , pe care le vom deplasa in perioada 27-28 noiembrie la Cupa Romaniei FRK WUKF din Sighisoara .

Cu o prezenta de 25 sportivi cu varsta de minim 11 ani cantonamentul a avut ca obiectiv principal si sustinerea examenul de centura neagra pentru 4...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 4 zile la Moieciu de jos . Pregatirea centralizata s-a desfasurat in perioada 13-16 august 202  si a avut ca principal obiectiv pregatirea celor 3 echipe de kata sincron care ne vor reprezenta la Campionatele Mondiale de Karate WUKF , aprofundarea regulamentului si termenilor de arbitraj WUKF , implementarea criteriilor de baza pe care trebuie sa le intruneasca obligatoriu exercitiul de kata si conditiile de punctare pe care trebuie sa le intruneasca o tehnica sau combinatie pentru a obtine 1 punct ( ippon ) sau jumatate de punct wazari ..

La proba de kata ( lupta imaginara ) s-a pus accent pe :

a. Succesiunea...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile la Moieciu de jos . Pregatirea centralizata s-a desfasurat in perioada 7-9 februarie 2020  si a avut ca principal obiectiv pregatirea celor cinci kata heian dar si a probelor de kumite ippon si sanbon kumite  Astfel16 sportivi incepatori si avansati s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan si Bacalu Andrei 1 dan.

Dimineata sportivii s-au pregatit prin exercitii de mobilitate iar antrenamentele de seara au fost destinate pregatirii fizice. Restul antrenamentelor am pregatit exercitiile de kata heian shodan , nidan, sandan, yondan si godan.

PARTICIPANTII din cantonament...

Club Sportiv Karate JKA din Romania s-a aflat in cantonament pentru 3 zile in perioada 31 ianuarie -2 februarie 2020  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru Campionatele Nationale de karate SKDUN din martie dar si pentru formarea lotului nostru care va participa la selectia pentru Campionatele Europene de Karate SKDUN din Bosnia  , 16 sportivi avansati s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Antrenamentele programate in cadrul acestui cantonament dar si al cantonamentului viitor au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor albastre , maro si negre a doua grupa valorica destinata...

In perioada 18-21 august CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat la Vama Buzaului ultima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 2 grupe de pregatire a alineat la start 27 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in vacanta de vara a anului 2019 . Prezenta lui shihan Aurel Patru 8 dan , presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN a definitivat lotul pe care clubul nostru il va deplasa la Campionatele Mondiale de karate SKDUN din luna octombrie defasurate in Cehia .

Tot in cadrul acestui cantonament am reusit sa finalizam pregatirea sportivilor care vor sustine examenul de centura in luna...

In perioada 26 iunie -1 iulie CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat prima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 3 grupe de pregatire a alineat la start 45 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in prima parte a anului . Grupa de incepatori formata din 24 sportivi s-a antrenat in perioada 26-28 iunie urmata de grupa de avansati in perioada 28 iunie -1 iulie iar in paralel cu cele 2 grupe s-au antrenat sportivii nostrii din cadrul lotului national al romaniei care vor participa la evenimentele internationale din toamna anului 2019.

Cele 3 antrenamente desfasurate zilnic au pus la grea incercare...