In perioada 18-21 august CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat la Vama Buzaului ultima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 2 grupe de pregatire a alineat la start 27 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in vacanta de vara a anului 2019 . Prezenta lui shihan Aurel Patru 8 dan , presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN a definitivat lotul pe care clubul nostru il va deplasa la Campionatele Mondiale de karate SKDUN din luna octombrie defasurate in Cehia .

Tot in cadrul acestui cantonament am reusit sa finalizam pregatirea sportivilor care vor sustine examenul de centura in luna...

In perioada 26 iunie -1 iulie CS Karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a desfasurat prima pregatire centralizata din vara anului 2019 .Cantonamentul structurat pe 3 grupe de pregatire a alineat la start 45 sportivi care si-au aprofundat cunostintele acumulate in prima parte a anului . Grupa de incepatori formata din 24 sportivi s-a antrenat in perioada 26-28 iunie urmata de grupa de avansati in perioada 28 iunie -1 iulie iar in paralel cu cele 2 grupe s-au antrenat sportivii nostrii din cadrul lotului national al romaniei care vor participa la evenimentele internationale din toamna anului 2019.

Cele 3 antrenamente desfasurate zilnic au pus la grea incercare...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 3 zile in perioada 5 -7 februarie 2019 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru campionatele nationale din martie dar si pentru competitiile internationale din primavara , 25 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Antrenamentele programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre a doua grupa valorica destinata sportivilor de centura albastra -portocalie .

Dimineata si seara ambele grupe s-au pregatit prin...

Club Sportiv Karate JKA din Romania si sectia de Karate shotokan a CSU Brasov ,s-au aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iulie 2018  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna dar si examenul de centura , 20 sportivi s-au antrenat la Moieciu de Jos sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 12 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa destinata sportivilor care participa la evenimentele internationale din a doua parte a anului competitional 2018 si grupa a doua destinata sportivilor care se pregatesc pentru examenul de centura din...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 26-29 iunie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru competitiile internationale din toamna , 26 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe trei grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre a doua grupa valorica destinata sportivilor de centura albastra si a treia grupa destinata sportivilor de cantura alba-portocalie .

Dimineata si seara ambele grupe s-au pregatit...

Club Sportiv karate JKA din Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov ,s-a aflat in cantonament pentru 4 zile in perioada 8-11 februarie 2018 la Vama Buzaului  .

Cu principal obiectiv pregatirea sportivilor pentru Cupa Dojo , Campionatele nationale de Karate SKDUN si Campionatele Europene de Karate SKDUN din Polonia , 27 sportivi s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui sensei Dragos Chiru 4 dan .

Cele 15 antrenamente programate in cadrul acestui cantonament au fost structurate pe doua grupe valorice , prima grupa de avansati destinata centurilor maro si negre si a doua grupa valorica destinata celorlalti sportivi de centura galbena-oranj-verde-albastra .

Dimineata si...

23131745 1703527826385664 4251587586020390419 nSensei Masao Kagawa 9 Dan,este instructor șef al Japan Karate Shoto Federation/ JKS,si este văzut de majoritatea specialiștilor în arte marțiale ca cel mai important maestru de karate shotokan din zilele noastre. Născut în „Țara Soarelui Răsare”, la Osaka, pe 8 iunie 1955, el și-a câștigat o reputație greu de categorisit, fiind un maestru nepereche, de înaltă ținută morală, spirituală și sportivă. A absolvit Universitatea Teikyo din Itabashi City (zona metropolitană Tokyo) și și-a dedicat viața exclusiv artelor marțiale.

Este instructor șef al universității pe care a absolvit-o, președinte al Comitetului național al antrenorilor JKS, membru în Consiliul de conducere al Kanto Area...

DSC 0130CS Karate JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov s-a aflat in perioada 14-23 august in ultimele cantonamente de pregatire din vara anului 2017 .

In perioada 14-20 august 6 sportivi s-au aflat la Poiana Pinului ( Buzau ) in cadrul Cantonamentului lotului National de Karate SKDUN . Sub coordonarea antrenorului lotului national shihan Aurel Patru 8 dan sportivii Besleaga Marcel , Dragoi Ion , Giurgiu Casian , Cretu Anca , Tudor Astion si Stoica Robert au efectuat zilnic 2  antrenamente .

A fost un cantonament cu nivel tehnic bun dar care a scos la iveala conditiile slabe de cazare, masa si organizare dar si vulnerabilitatea sportivilor care raspundeau de activitatea pe...