Program Karate pentru Vacanta de Vara ( 19 iunie -11 septembrie ) 2017.

Va comunic mai jos programul JKA de pregatire pentru vara anului 2017 precum si criteriile de pregatire si participare la Campionatul Mondial de karate din Ungaria , Campionatul Mondial de karate din Italia si Cupa Campionilor Europeni de Karate WUKF din Cluj :

 

Scoala Nr. 2

 Astra

   

 incepatori

 alb, galben , oranj

 luni si miercuri

17.00-18.00

 avansati

 verde , albastru , maro , negru

 luni si miercuri 

15.50-16.50

Scoala Nr. 9

 Noua

  ...

Marti 17 ianuarie 2017 vom incepe pregatirea suplimentara in cadrul celor doua grupe de performanta pentru etapele din calendrul lunii februarie .
Pentru a va pastra locul in grupa de performanta pentru care ati optat trebuie sa aveti prezenta la sala de 100 %, la aceasta grupa, dar si la cele 2 antrenamente din clasa care faceti parte .
Se admite absent doar sportivul bolnav care prezinta scutirea medicala in ziua absentarii ( scan pe e-mail ) .
Accesul in grupele de performanta se va face doar pe locurile disponibile sau pe locurile sportivilor care au absente ( in lunile : martie ,iunie , septembrie , decembrie ).
Lunar clubul nostru va publica pe site situatia absentelor voastre. In ordinea...

Club Sportiv Karate JKA din Romania va anunta ca incepand cu data de 15 ianuarie 2017 vom venii in intampinarea nevoilor de dezvoltare al sportivilor cu modificari si antrenamente suplimentare . Antrenamentele personalizate sportivilor vor avea rolul de a acoperii anumite nevoi si lipsuri din pregatirea voastra .

Prin noile modificari vom separa sportivii care practica sport de performanta de sportivii care practica sportul de inalta performanta .

CS Karate JKA Romania va anunta ca incepand cu data de 15 ianuarie 2017 vom infiinta doua grupe sportive de inalta performanta astfel:
Scoala 9 din Noua in fiecare marti de la orele 17.30 pana la 18.30 (9-5 kyu) si 18.30-19.30 ( 4 kyu-dan )...

Club Sportiv Karate JKA Romania va informeaza ca pe langa cotizatia lunara fiecare sportiv legitimat in club trebuie sa achite si o cotizatie anuala valabila pe parcursul intregului an 2017 . Cotizatia anuala este diferentiata pe nivel de participare la etapele din calendarul clubului si preprezinta afilierea structurii sportive si a sportivilor JKA la Federatiile Nationale .

In anul 2017 clubul nostru se afla afiliat la 3 federatii nationale : Federatia Romana de Karate , Federatia Romana de Karate WUKF si Federatia Romana de Arte Martiale departamentul SKDUN .

Anul acesta avem cotizatie anuala astfel :

  • Varianta 1: 50 lei si ofera sportivului accesul la examene de grad .
  • Varianta...